aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Δελεαστική πρόταση της Ίντερ σε Παρί για Καβάνι, παζάρια για Ικάρντι

Δελεαστική πρόταση της Ίντερ σε Παρί για Καβάνι, παζάρια για Ικάρντι

Μάουρο Ικάρντι και Έντισον Καβάνι υπήρξαν συμπαίκτες την σεζόν που πέρασε στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο όπως όλα δείχνουν αυτό δεν θα γίνει και την επόμενη χρονιά. Αμφότεροι εμπλέκονται σε ένα μεταγραφικό σίριαλ με πρωταγωνιστές, την Παρί Σεν Ζερμέν και την Ίντερ και αναμένεται να ακολουθήσουν αντίθετα δρομολόγια.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, η οποία έχει τίτλο στο φύλλο του Σαββάτου (23/5) «Tango a Parigi», που σημαίνει «τανγκό στο Παρίσι», η Παρί φέρεται αποφασισμένη να αγοράσει τον Ικάρντι, ο οποίος μένει ελεύθερος από τους «νερατζούρι». Όπως όλα δείχνουν η πρόταση που θα κατατεθεί στην ιταλική ομάδα, δεν θα είναι στην τιμή των 70 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό το οποίο αντιστοιχεί στην οψιόν αγοράς που τέθηκε στην συμφωνία των δύο ομάδων, το περασμένο καλοκαίρι όταν η γαλλική ομάδα απέκτησε τον παίκτη με την μορφή δανεισμού.

Στόχος των ανθρώπων, της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας είναι να κατεβάσουν το ποσό στα 50 εκατομμύρια, προκειμένου να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος σε 20 ματς στο γαλλικό πρωτάθλημα κατάφερε να πετύχει 12 γκολ. Στον αντίποδα, ο Έντισον Καβάνι ετοιμάζεται να ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο. Ο 33χρονος Ουρουγουανός επιθετικός, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Παρί ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ιταλία, όπου και θα αγωνιστεί για τρίτη φορά στην καριέρα του μετά την Νάπολι και την Παλέρμο.

Η Ίντερ, η οποία προσφέρει συμβόλαιο διετούς διάρκειας, με ετήσιες απολαβές 8 εκατομμύρια ευρώ. προορίζει τον «Ματαδόρ», για αντικαταστάτη του κενού που θα αφήσει ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ