aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΔεύτερο «χτύπημα» με Βαράν η Γιουνάιτεντ!

Δεύτερο «χτύπημα» με Βαράν η Γιουνάιτεντ!

Παίρνει φόρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης του Τζέιντον Σάντσο από την Ντόρτμουντ αντί 85 εκατ. ευρώ, φουλάρει για το «κόλπο γκρόσο» με τον Ραφαέλ Βαράν, σύμφωνα με τους «Times».

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα, μετά τον αποκλεισμό από την Ελβετία και σε πρώτο πλάνο έρχεται το επαγγελματικό του μέλλον, το οποίο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου είναι μακριά από τη Μαδρίτη.

Ο 28χρονος έχει αρνηθεί αλλεπάλληλες προτάσεις από τη Ρεάλ Μαδρίτης για την ανανέωση της συνεργασίας τους, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι θέμα οικονομικό, αλλά ότι θέλει πλέον να αλλάξει παραστάσεις, δοκιμάζοντας κάτι νέο στην καριέρα του.

Κατόπιν τούτου και με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, η «βασίλισσα» δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τον χάσει ως ελεύθερο και βρίσκεται το στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η διαφορά των δύο πλευρών δεν είναι μεγάλη, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» προσφέρουν 50 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που οι «μερένχες» ζητούν 10-15 εκατ. ευρώ παραπάνω, ώστε να δώσουν το «ΟΚ» για την παραχώρηση του παίκτη.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, η μετακίνηση του Γάλλου στην Premier League φαντάζει θέμα χρόνου, καθώς η έτερη διεκδικήτρια της υπογραφής του, η Παρί Σεν Ζερμέν, καταλήγει στον Σέρχιο Ράμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ