aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑCopa America: Έβαλε τα κλάματα και συγκίνησε ο Νεϊμάρ

Copa America: Έβαλε τα κλάματα και συγκίνησε ο Νεϊμάρ

H Βραζιλία επικράτησε του Περού, με σκορ 4-0. Για τους νικητές σκόραραν οι Άλεξ Σάντρο (`12), Νεϊμάρ (68`), Έβερτον Ριμπέιρο (89`) και Ριτσάρλισον (90`+3).

Με αυτό το τέρμα του, ο Νεϊμάρ, έφτασε τα 68 με το εθνόσημο και βρίσκεται πλέον εννέα, πίσω από τον… θρυλικό Πελέ.

Μετά την αναμέτρηση της «Σελεσάο», ο παίκτης ξέσπασε σε κλάματα και δήλωσε: «Είναι τιμή μου, να αποτελώ μέλος της ιστορίας της Εθνικής Βραζιλίας.

Όνειρό μου ήταν να αγωνιστώ με την φανέλα της και δεν μπορούσα να φανταστώ, πως θα έφτανα μαζί της να έχω πετύχει τόσα τέρματα. Είναι πολύ συγκινητικό. Πέρασα πολλά σε αυτά τα δύο τελευταία χρόνια και τα στατιστικά αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στη χαρά μου να παίζω για την πατρίδα μου.

Να να εκπροσωπώ αυτή και την οικογένειά μου. Ζούμε σε μια περίεργη χρονική περίοδο και το να δίνουμε στιγμές χαράς στον κόσμο είναι κάτι που με γεμίζει».

Ο Βραζιλιάνος άσος, δεν είχε πάρει μέρος στο Copa America του 2019, ενώ τα τελευταία χρόνια, αντιμετωπίζει, δύο καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ