aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCONFERENCE LEAGUEΟ Μουρίνιο… λύγισε τον Μπακασέτα - Ήττα σοκ για Τότεναμ

Ο Μουρίνιο… λύγισε τον Μπακασέτα – Ήττα σοκ για Τότεναμ

Προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa Conference League πήρε η Ρόμα! Στο πρώτο επίσημο ματς με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο, οι «τζαλορόσι» επικράτησαν 2-1 της Τράμπζονσπορ στην Τουρκία και βλέπουν ομίλους, με την ομάδα του Τάσου Μπακασέτα που ήταν βασικός να ψάχνει την ανατροπή την επόμενη εβδομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε καμία ομάδα να σκοράρει κάποιο τέρμα, με τον Πελεγκρίνι στο 55’ ύστερα από ασίστ του Μκιταριάν, να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του «Special One». Ο Κορνέλιους στο 64’ έφερε το ματς στα ίσα, ωστόσο η Ρόμα στο 81’ έγραψε το τελικό 2-1 με τον Σομουρόντοφ να σκοράρει στο ντεμπούτο του με την ιταλική ομάδα, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Conference League.

Η Τότεναμ στο άλλο ματς γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Πάσος Φερέιρα με γκολ του Λούκας Σίλβα στο 45ο λεπτό, με την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο να καλείται να κάνει την ανατροπή στην ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα.
Η Άντερλεχτ ήρθε ισόπαλη 3-3 κόντρα στην Φίτεσε, ενώ η Ρεν επικράτησε 2-0 της Ρόζενμποργκ. Η Φέγενορντ ισοπέδωσε με 5-0 την Έλφσμποργκ, παίζοντας εκατέρωθεν οι δυο ομάδες με 10 παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των playoffs του Europa Conference League:

Σαχτιόρ Καραγκαντί-Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-2
Καραμπάγκ-Αμπερντίν 1-0
Κουόπιο-Ουνιόν Βερολίνου 0-4
Ρακόφ-Γάνδη 1-0
Φλόρα-Σάμροκ Ρόβερς 4-2
Βικτόρια Πλιζέν-ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-0
Ζαλγκίρις-Μπόντο Γκλιμτ 2-2
Λίντσερ-Σεντ Τζόνστον 1-1
Νέφτσι Μπακού-Μακάμπι Χάιφα 3-3
Ρίγα-Λίνκολν 1-1
Χάποελ Μπίερ Σέβα-Ανόρθωση 0-0
Βασιλεία-Χάμαρμπι 3-1
Τραμπζονσπόρ-Ρόμα 1-2
Φόλα-Καϊράτ Αλμάτι 1-4
Άντερλεχτ-Φίτεσε 3-3
Γιάμπλονετς-Ζίλινα 5-1
ΠΑΟΚ-Ριέκα 1-1
Ρεν-Ρόζενμποργκ 2-0
Σίβασπορ-Κοπεγχάγη 1-2
Φέγενορντ-Έλφσμποργκ 5-0
Πάσος Φερέιρα-Τότεναμ 1-0
Σάντα Κλάρα-Παρτιζάν (23:30)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ