aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCONFERENCE LEAGUEΗ UEFA… πετάει εκτός Conference την Τότεναμ!

Η UEFA… πετάει εκτός Conference την Τότεναμ!

Η έξαρση κρουσμάτων στο στρατόπεδο της Τότεναμ, έφερε την αναβολή της πολύ σημαντικής αναμέτρησης με τη Ρεν για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League.

Οι Spurs ζήτησαν από την UEFA να μη διεξαχθεί το παιχνίδι και πήραν το «πράσινο» φως, καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων ήταν αρκετά μεγάλος όπως είχε ενημερώσει ο Αντόνιο Κόντε. Ωστόσο όπως φαίνεται, οι Άγγλοι θα πουν πρόωρα «αντίο» στη νεοσύστατη διοργάνωση.

Με επίσημη ανακοίνωση, η UEFA γνωστοποίησε πως δεν κατάφερε να βρει μία ημερομηνία που να βολεύει και τους δύο συλλόγους, αναφέροντας πως το παιχνίδι δεν θα γίνει και ο νικητής θα κριθεί στα… χαρτιά.

Εδώ έρχονται και τα… δύσκολα για την Τότεναμ. Ο μοναδικός τρόπος για να καταφέρει η αγγλική ομάδα να πάρει το παιχνίδι, είναι να αποδείξει πως είχε 13+ κρούσματα ποδοσφαιριστών.

Τα αγγλικά Μέσα ωστόσο αναφέρουν πως ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που έχουν «χτυπηθεί» από τον covid στους spurs, είναι κοντά στους 10, κάτι που σημαίνει πως τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με διάφορα μέλη του team.

Έτσι, όλα δείχνουν πως το «τρίποντο» θα καταλήξει στη Ρεν, κάτι που θα φέρει και τον αποκλεισμό της Τότεναμ από το Europa Conference League!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ