aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCONFERENCE LEAGUEΈσπασε το ρόδι η Φιορεντίνα, ιστορική νίκη για την Παρτίζαν

Έσπασε το ρόδι η Φιορεντίνα, ιστορική νίκη για την Παρτίζαν

Σημαντικές εκτός έδρας νίκες πέτυχαν Φιορεντίνα και Κλουζ στην 3η αγωνιστική του Conference League, ενώ ο Απόλλων Λεμεσού κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία από την Άλκμααρ στην Ολλανδία.

1oς όμιλος

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Φιορεντίνα στη διοργάνωση, επικρατώντας με 3-0 στην Σκωτία απέναντι στη Χάρτς. Στο 4′ ο Μαντραγκόρα έδωσε προβάδισμα στους «βιόλα», με τον Κουαμέ στο 42ο λεπτό να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του.

Η Χαρτς έμεινε με 10 παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα ο Γιόβιτς να γράψει στο 80′ το τελικό 0-3. Στη Λετονία η Ρίγα κατάφερε να «κόψει» 2 βαθμούς από την Μπασακσεχίρ κρατώντας την στο 0-0. Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Σίμκοβιτς στο 70ο λεπτό, η οποία δε στάθηκε αρκετή.

Τα αποτελέσματα:
Χαρτς-Φιορεντίνα 0-3
Ρίγα-Μπασακσεχίρ 0-0

Bαθμολογία:
1.Μπασακσεχίρ 7
2.Φιορεντίνα 4
3. Χαρτς 3
3. Ρίγα 2

3ος όμιλος

Στο «Θεράμικα» η Βιγιαρεάλ συνέτριψε με το εντυπωσιακό 5-0 την Αούστρια Βιέννης. Τα «κίτρινα υποβρύχια» πήραν το προβάδισμα στο 18ο λεπτό με τον Μπαένα. Από σκόρερ ο Ισπανός μετατράπηκε σε δημιουργό στο 42′ δίνοντας την πάσα στον Ντανζούμα για το 2-0. Από εκεί και μετά ανέλαβε δράση ο Μοράλες που με χατ τρικ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, βρίσκοντας δίχτυα τρείς φορές μέσα σε 12 λεπτά.

Τα αποτελέσματα:
Λεχ Πόζναν-Χάποελ Μπερ Σεβά 0-0
Βιγιαρεάλ-Αούστρια Βιέννης 5-0

Bαθμολογία:
1.Bιγιαρεάλ 9
2.Λεχ Πόζναν 4
3.Χάποελ Μπερ Σεβά 2
4.Αούστρια Βιέννης 1

4ος όμιλος

Στη Γερμανία, η Παρτίζαν πήρε ιστορική νίκη απέναντι στην… πρωτάρα Κολωνία με 1-0. Το γκολ για τους Σέρβους ο Μάρκοβιτς στο 9ο λεπτό, που τους χάρισε την πρωτιά στον όμιλο.

Τα αποτελέσματα:
Σλόβακο – Νις 0-1
Κολωνία – Παρτιζάν 0-1

Bαθμολογία:
1.Παρτιζάν 5
2.Nις 5
3.Κολωνία 4
4.Σλόβακο 1

5ος όμιλος

Ο Απόλλων Λεμεσού, ήταν…παλικάρι στην Ολλανδία, ωστόσο η εμπειρία της Άλκμααρ τον «λύγισε». Οι γηπεδούχοι με δημιουργό τον Ντίνο Μαυροπάνο και σκόρερ των Όντγκαρντ άνοιξαν το σκορ, ενώ ο Γιούνστεν ισοφάρισε στο 19′ για τον Απόλλωνα. Στο 62′ ο Ντε Βιτ με πέναλτι έκανε το 2-1 για την Άλκμααρ, με την κυπριακή ομάδα να απαντά με τον Καμπράλ εννέα λεπτά αργότερα. Στο 32′ ο Κάρλσον, έκανε το 3-2 για την Άλκμααρ, χαρίζοντας της ένα σημαντικό τρίποντο.

Τα αποτελέσματα:
Ντνίπρο-Βαντούζ 2-2
Άλκμααρ-Απόλλων Λεμεσού 3-2

Βαθμολογία:
1.Άλκμααρ 9
2.Ντνίπρο 4
3.Βαντούζ 2
4.Απόλλων Λεμεσού 1

6ος όμιλος

Απόλυτη συνέχισε και η Τζουργκάρντεν στον όμιλο της καθώς επικράτησε με 1-0 της Γάνδης στο Βέλγιο. Το γκολ για τους Σουηδούς ο Ντάνιελσον στο 9ο λεπτό

Τα αποτελέσματα
Μόλντε-Σάμροκ Ρόβερς 3-0
Γάνδη-Τζουνγκάρντεν 0-1

Βαθμολογία:
1.Τζουγκάρντεν 7
2.Μόλντε 4
3.Γάνδη 4
4.Σάμροκ Ρόβερς 1

7ος όμιλος

Η Σλάβια Πράγας, υποδέχθηκε την Κλουζ σε ένα κακό από άποψης ποιότητας ματς. Η ρουμανική ομάδα κατάφερε ωστόσο να κάνει την έκπληξη και να επικρατήσει με 1-0 με γκολ του Τζάνγκα, λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, σκορ που κράτησε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Τα αποτελέσματα:
Σίβασπορ-Μπαλκάνι 3-4
Σλάβια Πράγας-Κλουζ 0-1

Βαθμολογία:
1.Μπαλκάνι 4
2.Σίβασπορ 4
3.Σλάβια Πράγας 4
4. Κλουζ 4

8ος Όμιλος

Η μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς έγινε στην Ελβετία. Η εντυπωσιακή Σλόβαν Μπρατισλάβας, «σόκαρε» την Βασιλεία, επικρατώντας με 2-0. Σκόρερ για την ομάδα από τη Σλοβακία, ο Πάουτσεκ στο 36′ και ο Γκάβριτς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Η Σλόβαν με αυτή τη νίκη πλησίασε την Πιούνικ στους δύο βαθμούς και παραμένει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Tα αποτελέσματα
Πιούνικ-Ζαλγκίρις 2-0
Βασιλεία-Σλόβαν Μπρατισλάβας 0-2

Βαθμολογία:
1.Bασιλεία 6
2.Πιούνικ 6
3.Σλόβαν Μπρατισλάβας 4
4.Ζαλγκίρις 1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ