aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCONFERENCE LEAGUEΧαμός στο Νις - Κολωνία: Ξύλο με οπαδό σε σοβαρή κατάσταση, στις 20:40 η σέντρα...

Χαμός στο Νις – Κολωνία: Ξύλο με οπαδό σε σοβαρή κατάσταση, στις 20:40 η σέντρα (vids)

Χαμός για ακόμη μια φορά σε γήπεδο της Γαλλίας, με οπαδούς της Νις και της Κολωνίας να έρχονται στα χέρια στις κερκίδες πριν το μεταξύ τους παιχνίδι.

Η αρχή έγινε με το… ντου των οπαδών της γερμανικής ομάδας προς αυτούς της γαλλικής, με τους χούλιγκαν των δύο συλλόγων να έρχονται στα χέρια και να πέφτει μπόλικο ξύλο. Καπνογόνα, φωτοβολίδες αλλά μάχες σώμα με σώμα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ένας οπαδός της Κολωνίας να πέσει από τις κερκίδες από ύψος πέντε μέτρων και να τραυματιστεί σοβαρά σύμφωνα με το «RMC Sport».

Μάλιστα, οι αρχές έκαναν χρήση χημικών ώστε να διαλύσουν το πλήθος και να σταματήσουν τα σφοδρά επεισόδια!

Την ίδια ώρα, υπάρχει πλέον σοβαρό ενδεχόμενο αναβολής του παιχνιδιού μετά τα όσα έχουν συμβεί. Αυτή την ώρα υπάρχει… μίτινγκ μεταξύ του διαιτητή, ο οποίος είναι ο Λουίς Γκοντίνιο που είχε σφυρίξει προσφάτως το Άρης-ΠΑΟΚ και των ανθρώπων της UEFA για να φανεί τι θα συμβεί με την τύχη του αγώνα.

Τελικά, αποφασίστηκε πως το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:40, δηλαδή 55 λεπτά αργότερα από την προκαθορισμένη ώρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ