aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά Νέα«Χρυσάφι» στον Μπέκαμ για να γίνει το πρόσωπο του Μουντιάλ του Κατάρ

«Χρυσάφι» στον Μπέκαμ για να γίνει το πρόσωπο του Μουντιάλ του Κατάρ

Ένα τεράστιο συμβόλαιο, προκειμένου να γίνει το πρόσωπο του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και όχι μόνο, πρόκειται να υπογράψει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Όπως αναφέρει η Sun, ο Άγγλος παλαίμαχος σούπερ σταρ αναμένεται το Νοέμβριο να ανακοινωθεί πως θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας των διοργανωτών. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα του αποφέρει περίπου 180 εκατ. ευρώ (!) και στα καθήκοντά του θα είναι η προώθηση όχι μόνο του Μουντιάλ, αλλά και του πολιτισμού κι αθλητισμού του Κατάρ για μια δεκαετία.

Ο «Μπεκς» είχε μεταβεί πρόσφατα στην Ντόχα για τις τελικές συζητήσεις. Οι ενδοιασμοί του για να πει το «ναι» είχαν κάνουν με την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Κατάρ, τόσο όσον αφορά στην αντιμετώπιση των γυναικών και των ομοφυλόφιλων, όσο και για τις άθλιες συνθήκες εργασίας που έχουν καταγγελθεί στα έργα υποδομής για το Μουντιάλ, όπου έχουν χάσει τις ζωές τους χιλιάδες άνθρωποι.

Ο 46χρονος σούπερ σταρ, που πλέον είναι συνιδιοκτήτης στην ομάδα του MLS Ίντερ Μαϊάμι, φέρεται να πείστηκε από τις εγγυήσεις των διοργανωτών και της κυβέρνησης πως έχουν γίνει σημαντικά βήματα για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην αραβική χώρα και μετά από συζήτηση με την οικογένειά του λέγεται πως αποδέχτηκε την μυθική προσφορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ