aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΖιντάν: «Η Ατλέτικο δεν είναι μονάχα άμυνα... »

Ζιντάν: «Η Ατλέτικο δεν είναι μονάχα άμυνα… »

Κλασσικός… Ζινεντίν Ζιντάν στη media day της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Δίχως «βροντερές» τοποθετήσεις και απόλυτα προσγειωμένος, ο Γάλλος έδειξε ότι η ομάδα του θα είναι πανέτοιμη για κάθε κατάσταση που θα διαμορφωθεί στο «Σαν Σίρο», το Σάββατο.  

Ο κόουτς των «μερένχες» μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το παιχνίδι του Μιλάνου, τον «εμφύλιο» με την Ατλέτικο που προέκυψε ξανά μετά το 2013 και χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Δεν μου αρέσει και δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις με τον προ διετίας τελικό που παίξαμε. Το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι αυτό το Σάββατο, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η Ατλέτικο δεν παίζει μονάχα άμυνα, είναι ομάδα που μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά.

Ο Σιμεόνε έχει όλα όσα πρέπει να χαρακτηρίζουν έναν ποιοτικό προπονητή και ξέρει να παίρνει από τον κάθε ποδοσφαιριστή αυτό που θέλει. Εγώ έχω ακόμα πολλά να μάθω και μακάρι από όλη αυτή την εμπειρία στη Ρεάλ να βγω καλύτερος, πιο ώριμος προπονητικά και να μάθω πολλά περισσότερα γιατί ξέρω ότι πρέπει ακόμα να κάνω και να δω πολλά.

Γνωρίζω τι πίεση ασκείται σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι, γνωρίζω την αγωνία και το άγχος που υπάρχει τις μέρες που προηγούνται του παιχνιδιού και το βιώνω κι εγώ έστω κι αν δεν παίζω…». 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ