aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΒεράτι: «Δεν ήταν στημένο το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα»

Βεράτι: «Δεν ήταν στημένο το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Μάρκο Βεράτι ρωτήθηκε για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα και τις κατηγορίες περί στημένου αποτελέσματος, τονίζοντας πως η ομάδα του Παρισιού δεν έχει καμία ανάμειξη.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα σε δημοσίευμα της Equipe, αναφέρθηκε πως ένας από τους διευθυντές του Ερυθρού Αστέρα στοιχημάτισε 5 εκατομμύρια ευρώ σε διάφορους bookmakers στο να κερδίσει η Παρί με 5 γκολ διαφορά, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε (6-1).

Από την πλευρά του, ο Βεράτι δεν δέχθηκε πως το αποτέλεσμα ήταν στημένο δηλώνοντας: «Παίξαμε ποδόσφαιρο, κάναμε ένα σπουδαίο αγώνα και δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε κερδίσει με πέντε γκολ διαφορά. Πέρσι κερδίσαμε πολλά παιχνίδια με πέντε γκολ. Δεν ακούσαμε τίποτα, δεν νομίζω ότι είναι αλήθεια. Αυτά είναι προβλήματα που δεν αφορούν εμάς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ