aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΒαθμός - χρυσάφι για Πόρτο, με το ένα πόδι εκτός Ευρώπης η Μίλαν (vid)

Βαθμός – χρυσάφι για Πόρτο, με το ένα πόδι εκτός Ευρώπης η Μίλαν (vid)

Με την πλάτη στον τοίχο πλέον η Μίλαν, που κόλλησε στο 1-1 με την Πόρτο στο «Σαν Σίρο» και βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Ευρώπης, καθώς έχει μόλις έναν πόντο έπειτα από 4 αγώνες.

Αντιθέτως, οι «δράκοι» πήραν έναν βαθμό-χρυσάφι, που τους βάζει για τα καλά στο κυνήγι της 2ης θέσης του 2ου ομίλου.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους Πορτογάλους, οι οποίοι προηγήθηκαν στο 6’ με τον φορμαρισμένο Λουίς Ντίας να νικάει από κοντά τον Ταταρουσάνου και να ανοίγει το σκορ (0-1).

Από ‘κει και πέρα, οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, ωστόσο δεν είχαν τον τρόπο να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα της Πόρτο.

Η ομάδα του Κονσεϊσάο έφτασε κοντά στο 0-2, αλλά η κεφαλιά του Εβανίλσον στο 55’ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ταταρουσάνου.

Η απάντηση της Μίλαν ήρθε στο 61’ σε μια φάση διαρκείας, η οποία ξεκίνησε από στατική μπάλα: ο Καλουλού γύρισε στο κενό τέρμα και ο Μπεμπά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Από ‘κει και πέρα, οι «ροσονέρι» προσπάθησαν να φτάσουν στην ολική ανατροπή και ανέβασαν την πίεση τους, όμως δεν είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση στην τελική ενέργεια, με το τέρμα του Ιμπραΐμοβιτς στο 83’ να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου:

Μίλαν-Πόρτο 1-1
(61′ αυτ. Μπεμπά – 6′ Ντίας)

Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

H βαθμολογία του ομίλου:
1. Λίβερπουλ 9β.
2. Πόρτο 5β.
3. Ατλέτικο Μαδρίτης 4β.
4. Μίλαν 1β.

Το πρόγραμμα της επόμενης (5ης) αγωνιστικής:
Τετάρτη 24 Νοεμβρίου
Ατλέτικο Μαδρίτης-Μίλαν (22:00)
Λίβερπουλ-Πόρτο (22:00)


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ