aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΤσέφεριν για την επαναληπτική κλήρωση: «Φταίει η UEFA και η τεχνολογία»

Τσέφεριν για την επαναληπτική κλήρωση: «Φταίει η UEFA και η τεχνολογία»

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Champions League είχαμε επανάληψη της κλήρωσης για την φάση των «16», μετά το απίστευτο λάθος που έκαναν οι άνθρωποι της UEFA. Συγκεκριμένα η κλήρωση διεξήχθη δύο φορές, καθώς στην πρώτη έγινε ένα διπλό λάθος αναφορικά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στη συνέχεια ήρθαν και οι έντονες διαμαρτυρίες ορισμένων ομάδων που ζήτησαν την επανάληψη της κλήρωσης, όπως κι έγινε.

Από την πλευρά του, πάντως ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, απολογήθηκε για το απόλυτο φιάσκο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ρίχνοντας την ευθύνη στην UEFA αλλά και στην… τεχνολογία.

«Κάτι δεν πήγαινε καλά με το λογισμικό. Η UEFA επικοινώνησε με τον πάροχο λογισμικού της και αποφασίστηκε ότι η κλήρωση έπρεπε να επαναληφθεί γιατί δεν ήταν γνωστό πότε ακριβώς είχε συμβεί το σφάλμα. Η απόφασή μας ήταν να είμαστε διαφανείς. Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για συνέπειες, αλλά είναι λάθος της UEFA. Ειμαστε εξαρτημένοι από την τεχνολογία και ίσως θα έπρεπε να είμαστε λιγότερο. Λυπούμαστε για το λάθος. Είναι αστοχίες που συμβαίνουν. Δεν είναι ανθρώπινες, αλλά τεχνολογικές αποτυχίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ