aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΤιάγκο: Εξαιρετικά αμφίβολος για τον τελικό του Champions League στο Παρίσι!

Τιάγκο: Εξαιρετικά αμφίβολος για τον τελικό του Champions League στο Παρίσι!

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα έρχεται αντιμέτωπος με ακόμα μια ατυχία και φαίνεται ότι θα μπορέσει να παίξει στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το προσεχές Σάββατο στο Παρίσι, κόντρα στη Ρεάλ.

Ο Ισπανός μέσος αποχώρησε με ενοχλήσεις από το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Premier League κόντρα στην Γουλβς, σε χρονικό σημείο μάλιστα που ήταν τρομερά ζόρικο για την Λίβερπουλ, αφού έψαχνε γκολ νίκης και… τίτλου.

Οι «κόκκινοι» αν και έκαναν το καθήκον τους έχασαν το πρωτάθλημα εξαιτίας της μαγικής ανατροπής της Σίτι κόντρα στην Άστον Βίλα, όμως, χάνουν και τον Τιάγκο Αλκάνταρα ενόψει του τελικού του Champions League στο Παρίσι.

Ο πολύπειρος μέσος που φέτος έκανε τεράστια διαφορά για την ομάδα του Κλοπ, είχε τραυματιστεί στην προθέρμανση του τελικού του Carabao Cup και είχε απουσιάσει και από εκείνο το ματς…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ