Σκέψεις να γίνουν και τα ημιτελικά του Ch. League στην Κωνσταντινούπολη

Στις 29 Αυγούστου θα γίνει ο τελικός του Ch. League όπως ανέφερε ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας ενώ αυτός της αλβανικής υποστήριξε πως υπάρχει πιθανότητα να γίνουν στην Τουρκία και τα ημιτελικά.

Πυρετώδεις φαίνεται πως είναι οι εργασίες από το working group της UEFA το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με την συνέχεια των διοργανώσεών της.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας, Νιχάτ Οζντεμίρ, ο τελικός του Champions League αναμένεται να διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 29 Αυγούστου. Μια ημερομηνία που είχε γίνει γνωστή εδώ και καιρό, αλλά τώρα επιβεβαιώθηκε και από αυτόν.

Την ίδια ώρα, σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Kiss», ο πρόεδρος της αλβανικής ομοσπονδίας, Αρμάντ Ντούκα, υποστήριξε πως υπάρχει πιθανότητα και σκέψεις από την UEFA να διεξαχθούν και τα ημιτελικά στην Κωνσταντινούπολη.

Πιθανότερος λόγος για να συμβεί αυτό θα είναι για να μειωθούν οι μετακινήσεις των ομάδων και να μειωθεί στο ελάχιστο ο κίνδυνος να προσβληθεί κάποιο μέλος της αποστολής από τον κορωνοϊό.

ΠΗΓΗsport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ