aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΠρόβλημα με Μπενζεμά στη Ρεάλ, αμφίβολος για τη ρεβάνς με τη Λίβερπουλ

Πρόβλημα με Μπενζεμά στη Ρεάλ, αμφίβολος για τη ρεβάνς με τη Λίβερπουλ

Αναταραχή με τον Καρίμ Μπενζεμά στη Ρεάλ Μαδρίτης! Όπως έγινε γνωστό από την τελευταία προπόνηση ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης τέθηκε «νοκ-άουτ» από το ματς της Κυριακής με την Εσπανιόλ για τη La Liga λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς με τη Λίβερπουλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την Τετάρτη 15 Μαρτίου.

Θυμίζουμε ότι ο 35χρονος Γάλλος φορ και κάτοχος της Χρυσής Μπάλας για το 2022, δεν ταξίδεψε στο Κατάρ με την εθνική του ομάδα εξαιτίας του ίδιου τραυματισμού ενώ έχει απουσιάσει για τον ίδιο λόγο από αρκετές αναμετρήσεις των «μερένχες» κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Μάλιστα, ο «πονοκέφαλος» για τον Κάρλο Αντσελότι γίνεται μεγαλύτερος καθώς μετά το ματς με τη Λίβερπουλ, ακολουθεί στις 19 Μαρτίου το εκτός έδρας «Clasico» με την Μπαρτσελόνα για την 26η αγωνιστική της La Liga.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ