aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΠρόκριση χωρίς να φορτσάρει για την Μπόντο/Γκλιμτ

Πρόκριση χωρίς να φορτσάρει για την Μπόντο/Γκλιμτ

«Τσέκαρε» το εισιτήριο για τα playoffs του Champions League η Μπόντο/Γκλιμτ! Οι Νορβηγοι είχαν προίκα το 5-0 του πρώτου αγώνα, δεν φόρτσαραν στη ρεβάνς της Λιθουανίας και η Ζάλγκιρις αποχαιρέτησε τα… αστέρια με τιμητική ισοπαλία (1-1).

Παρόλα αυτά, οι Λιθουανοί έχουν γράψει ήδη ιστορία αφού συνεχίζουν στα playoffs του Europa League και ακόμη και να αποκλειστούν και εκεί, έχουν εξασφαλισμένους τους ομίλους του Europa Conference League. Κάτι που καταφέρνει για πρώτη φορά ομάδα από την εν λόγω χώρα!

Στα αμιγώς αγωνιστικά, το ματς ήταν φουλ ισορροπημένο στο πρώτο μέρος. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν στο 40ο λεπτό χάρη σε κοντινή προβολή του Κιερεμέ μετά το γύρισμα του Μάμιτς για το 1-0, το οποίο πανηγυρίστηκε έντονα.

Οι Νορβηγοί δεν είχαν όρεξη για… παιχνίδια και ισοφάρισαν λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους. Ήταν το 51ο λεπτό όταν ο Μουγκισά έφερε το σκορ στα ίσα μετά την ασίστ του Σάλτνες για το 1-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μάμιτς αποβλήθηκε, αφήνοντας την Ζαλγκίρις με ποδοσφαιριστή λιγότερο αλλά οι Λιθουανοί άντεξαν ως το φινάλε για να πάρουν ένα σημαντικό αποτέλεσμα από άποψη γοήτρου.

To πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League (σε παρένθεση τα αποτελέσματα των πρώτων αναμετρήσεων):

Ζαλγκίρις Βίλνιους (Λιθουανία)-Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία) 1-1 (0-5)
Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)-Σέριφ (Μολδαβία) (2-1)
Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος)-Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ) (0-4)
Πιούνικ Ερεβάν (Αρμενία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) (0-5)
Μίντιλαντ (Δανία)-Μπενφίκα (Πορτογαλία) (1-4)
Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)-Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) (1-1)
Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)-Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) (2-1)
Αϊντχόφεν (Ολλανδία-Μονακό (Γαλλία) (1-1)
Στουρμ Γκρατς (Αυστρία)-Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία) (0-1)
Ρέιντζερς (Σκωτία)-Σεντ Ζιλουάζ (Βέλγιο) (0-2)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ