aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρόεδρος Ατλέτικο: «Για μένα ο Ρονάλντο έχει τρία Champions League, όχι πέντε»

Πρόεδρος Ατλέτικο: «Για μένα ο Ρονάλντο έχει τρία Champions League, όχι πέντε»

Ο Ρονάλντο έδειξε τα πέντε δάκτυλά του κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και μετά το παιχνίδι, για τα πέντε τρόπαια Champions League που έχει κατακτήσει στην καριέρα του.

Ωστόσο, ο πρόεδρος των Ροχιμπλάνκος, Ενρίκε Θερέθο, μια μέρα αργότερα έδωσε την απάντησή του στον Πορτογάλο άσο, αμφισβητώντας τις δύο από τις πέντε κατακτήσεις του Ρονάλντο που έγιναν εναντίον της Ατλέτικο.

Ο Θερέθο δεν θέλησε να διευκρινίσει τον λόγο που θεωρεί πως ο CR7 έχει τρία και όχι πέντε Champions League, ωστόσο όλοι κατάλαβαν ότι εννοούσε τη διαιτησία για τη δήλωση που έκανε.

«Για μένα ο Κριστιάνο δεν έχει πέντε Champions League, αλλά τρία, και για έναν λόγο πολύ ευαίσθητο. Τα δύο εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν τα κέρδισε αυτός. Ποιος το έκανε; Για αυτό θα μιλήσουμε στην επόμενη συνέντευξη», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο CRC.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι ο Θερέθο αποχώρησε από την εξέδρα όταν ακυρώθηκε με το VAR το γκολ του Μοράτα, κάτι που επιβεβαίωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό και ο ίδιος: «Έφυγα από την εξέδρα γιατί το VAR δεν μου άρεσε. Ήταν ένα πεντακάθαρο γκολ, πρέπει να σπρώξεις τον Κιελίνι πιο δυνατά για να τον πετάξεις έτσι», σχολίασε.

Όσο για τον πανηγυρισμό του Σιμεόνε να δείξει τα γεννητικά του όργανα, ο πρόεδρος της Ατλέτικο επισήμανε: «Ήταν μια στιγμή χαράς. Δεν ήταν επιθετικός προς τους οπαδούς της Γιουβέντους και αναφερόταν στους δικούς μας οπαδούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ