aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUE«Πλήγμα» για Βιγιαρεάλ, αμφίβολος ο Μορένο για το πρώτο ματς με την Λίβερπουλ

«Πλήγμα» για Βιγιαρεάλ, αμφίβολος ο Μορένο για το πρώτο ματς με την Λίβερπουλ

Ένα αρκετά μεγάλο «πονοκέφαλο» ενδέχεται να έχει να διαχειριστεί ο Ουνάι Έμερι, εν όψει του πρώτου ημιτελικού του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ.

Πιο συγκεκριμένα η συμμετοχή του Ζεράρ Μορένο στο ματς του Άνφιλντ, είναι εξαιρετικά αμφίβολη με τον Ισπανό φορ να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, και να τίθενται εκτός προπονήσεων μέχρι νεωτέρας.

Τα καλά νέα είναι ότι απέφυγε τη σοβαρή «ζημιά», όπως συνιστούσαν οι αρχικοί φόβοι μετά τον τραυματισμό του. Ο Ουνάι Έμερι δήλωσε στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με τη Χετάφε, πως το πρόβλημα τραυματισμού του Μορένο δεν είναι ανησυχητικό με τον σύλλογο να επιβεβαιώνει πως αναμένεται να μείνει μονάχα για λίγες μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ακόμα, λοιπόν, δεν είναι οριστική η απουσία του από το παιχνίδι κόντρα στον Κώστα Τσιμίκα και την παρέα του. Ωστόσο, με δεδομένο ότι ο αγώνας απέχει μόλις εννέα ημέρες, το πιθανότερο σενάριο είναι να μην τεθεί στη διάθεση του Βάσκου τεχνικού, αλλά να δώσει κανονικά το παρών στη ρεβάνς του «Θεραμίκα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ