aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΠήραν ότι άξιζαν Λιλ και Βόλφσμπουργκ

Πήραν ότι άξιζαν Λιλ και Βόλφσμπουργκ

Η Λιλ ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση, όμως δεν μπορούσαν να βρουν τις λύσεις μέσα στην περιοχή και στην αντίπαλη εστία στο πρώτο 20λεπτο, πλην της κεφαλιάς του Μπουράκ Γιλμάζ στο 19’. Μετά το 30’, οι Γάλλοι ενέτειναν τις προσπάθειες τους, όμως δε δημιούργησαν κάτι ιδιαίτερο στην εστία του Καστέλς.

Στο 50’, ακυρώθηκε γκολ του Νταβίντ των γηπεδούχων, αφού η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του πλάγιου άουτ στην αρχή της φάσης και ο Μάκελι, αφού συμβουλεύτηκε το VAR, ακύρωσε σωστά το τέρμα του μεσοεπιθετικού των πρωταθλητών της Ligue 1. Στο 63’, ο Μπρουκς έκανε χέρι και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Νταβίντ έπιασε ένα δυνατό βολέ έξω από την περιοχή, το οποίο απέκρουσε στη γωνία του ο Καστέλς.

Οι «λιλουά» άρχισαν να πιέζουν «ασφυκτικά» τους «λύκους», χωρίς να χάνουν τη μεγάλη ευκαιρία, οι προσπάθειες του Μπουράκ Γιλμάζ δεν έφεραν αποτέλεσμα και η «λευκή» ισοπαλία «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ