aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΠάρτι πρόκρισης για Μπενφίκα, Ντιναμό, έκανε την έκπληξη η Καραμπάγκ

Πάρτι πρόκρισης για Μπενφίκα, Ντιναμό, έκανε την έκπληξη η Καραμπάγκ

Σούπερ Καραμπάγκ, έκανε την έκπληξη και πέταξε εκτός συνέχειας την Φερεντσβάρος επικρατώντας με 3-1 μέσα στην Ουγγαρία! Οι Αζέροι έκαναν τρομερή εμφάνιση και έφυγαν για τα playoffs του Champions League (σε συνδυασμό και με το 1-1 του πρώτου αγώνα), στέλνοντας τους Ούγγρους στην αντίστοιχη φάση του Europa League!

Εμφατικό ξεκίνημα για την Καραμπάγκ που προηγήθηκε με τον Ζουμπίρ στο 7’, για να πάρει τη σκυτάλη ο Βαντί και με δύο τέρματα (54’, 78’) να… τελειώσει τους γηπεδούχους, οι οποίοι μείωσαν απλά το σκορ στο 86’ με τον Τραορέ.

Πάρτι πρόκρισης για τις Μπενφίκα και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίες… ντούμπλαραν τις νίκες τους απέναντι σε Μιντιλαντ (1-3) και Λουντογκόρετς (4-2), αντίστοιχα.
Φερνάντες και Αραούχο έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους Πορτογάλους μέσα στη Δανία, ο Σίστο μείωσε αλλά ο Γκονσάλβες έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, με την Μπενφίκα να περνά με συνολικό σκορ 6-2.

Την ίδια ώρα, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ επικράτησε με 4-2 της Λουντογκόρετς και με συνολικό σκορ 6-3 προκρίθηκε επίσης. Ο Ντρμιτς έδωσε σκορ στην αναμέτρηση, με τον Όρσιτς να σκοράρει δις στη συνέχεια για το 3-0, με τον Ντεσπότοφ να μειώνει και να διαμορφώνει το σκορ του ημιχρόνου. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε εκ νέου για να δώσει νέο ενδιαφέρον στο ματς, αλλά ο Πέτκοβιτς στο 87’ τελειωσε το ματς!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ