aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Όλα μηδέν και… ανοιχτά (vid)

Την ευκαιρία να πάρει το πρώτο ευρωπαϊκό διπλό μετά από έξι παιχνίδια έχασε στη Φρανκφούρτη η Τότεναμ. Οι «σπερς» έχασαν αρκετές και σημαντικές ευκαιρίες, αλλά γκολ δεν έβαλαν απέναντι στη μαχητική Άιντραχτ, η οποία κράτησε το μηδέν.

Το τελικό 0-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, φέρνει τις δύο ομάδες στους 4 βαθμούς και την υπόθεση-πρόκριση ορθάνοιχτη.

Το ματς

Η Τότεναμ μπήκε με περισσότερη ενέργεια και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, αν ο Κέιν δεν ήταν τόσο επιπόλαιος. Στο 12’ δεν πρόλαβε να βάλει σωστά το πόδι του, στο 25’ έκανε κακό πλασέ και στο 28’ είχε σουτ που δεν βρήκε στόχο. Μετά το ημίωρο, η Άιντραχτ ισορρόπησε και στο 38’ είχε τη δική της καλή στιγμή με τον Ρόντε, ο οποίος είχε την πρώτη τελική εντός στόχου.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Σον έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Τραπ, ενώ στο 43’ ο Πέρισιτς είχε σουτ, που μπλοκαρίστηκε, σε μια σπουδαία φάση για να ανοίξει το σκορ. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0, που σε καμία περίπτωση δεν αντικατόπτριζε την εικόνα του αγώνα.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, οι Γερμανοί απείλησαν με τον Κνάουφ (50’), που ανάγκασε τον Γιορίς σε εντυπωσιακή επέμβαση, όμως, η συνέχεια ανήκε στους «σπερς». Κέιν (51’) και Σον (54’) δεν βρήκαν και πάλι στόχο, με τον Αντόνιο Κόντε να κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα, βλέποντας την ομάδα του να μην μπορεί να πετύχει το πολυπόθητο γκολ.

Όμως, παρά το δυναμικό ξεκίνημα, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Μετά το 65’, ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες έδειχναν να βολεύονται με την ισοπαλία, μετά και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Η τελευταία καλή στιγμή ήρθε στο 83’ από τον Σον, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τραπ. Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ