aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΟ Βλάχοβιτς σκόραρε, η Γιουβέντους «κόλλησε» (vid)

Ο Βλάχοβιτς σκόραρε, η Γιουβέντους «κόλλησε» (vid)

Ραντεβού στο Τορίνο! Η Γιουβέντους είχε την καλύτερη δυνατή εκκίνηση στην αναμέτρηση κόντρα στη Βιγιαρεάλ, με το γκολ του Βλάχοβιτς στα 32 δευτερόλεπτα, αλλά κατά την καταστροφική της συνήθεια, ήθελε να κάτσει σε αυτό το αποτέλεσμα και το πλήρωσε.

Οι γηπεδούχοι που πίεζαν συνεχώς όσο περνούσε η ώρα, βρήκαν την ισοφάριση με τον Παρέχο στο 66’ της αναμέτρησης και ο Ισπανός χαφ με αυτόν τον τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 1-1, που αφήνει τα πάντα ανοικτά στο δεύτερο ματς, από τη στιγμή που ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ έχει πάψει να υφίσταται.

Το ματς

Όλα τα βλέμματα πριν από την έναρξη του αγώνα ήταν στραμμένα στον Ντούσαν Βλάχοβιτς και εκείνος δεν απογοήτευσε κανέναν θαυμαστή του. Μόλις στα 32’’ δέχθηκε την πάσα από τον Ντανίλο και αφού «χόρεψε» τους Αλμπιόλ και Τόρες, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρούλι που δεν είχε απάντηση.

Αυτή η εξέλιξη σόκαρε τη Βιγιαρεάλ, που ήθελε χρόνο να ανακτήσει τη συγκέντρωσή της, αλλά αυτό δεν άργησε να συμβεί. Με τον Λο Σέλσο (13’) που σημάδεψε το δοκάρι και τον Ντανζούμε στο 16’ είχε τις ευκαιρίες της για να ισοφαρίσει άμεσα, αλλά δεν τα κατάφερε, με τη Γιούβε να κρατά σχετικά άνετα το προβάδισμα στο πρώτο μέρος.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, η Γιουβέντους έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μοράτα για να τελειώσει το παιχνίδι, ωστόσο στη συνέχεια φάνηκε ότι ο ρυθμός ήταν με την πλευρά της Βιγιαρεάλ που μετέφερε όλο και περισσότερο την πίεση στα καρέ του Σέζνι.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» βρήκε τελικά το γκολ πιο εύκολα από ό,τι θα περίμενε και ο ίδιος ο Ουνάι Έμερι. Ο Καπού σήκωσε το κεφάλι και είδε την κίνηση του Παρέχο ως επιπλέον επιθετικός στην περιοχή και με το τέλειο τελείωμα δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Σέζνι. Ήταν σαφές για τη Γιούβε ότι προτεραιότητα ήταν να μην χάσει, αλλά η τελευταία ευκαιρία του ματς άνηκε στον Βλάχοβιτς, με τον Ρούλι στο 85’ να αποκρούει το εξαιρετικό σουτ του Σέρβου φορ.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ