aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEO Σιδηρόπουλος δεν θα σφυρίξει ΠΑΟ- ΑΕΚ, αλλά ορίστηκε στο Champions League

O Σιδηρόπουλος δεν θα σφυρίξει ΠΑΟ- ΑΕΚ, αλλά ορίστηκε στο Champions League

Ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου από τον Στιβ Μπένετ στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ ακυρώθηκε λόγω αντιδράσεων από τις ομάδες και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, αλλά ο διεθνής διαιτητής ορίστηκε στο Πόρτο-Μπριζ της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League.

Ο 43χρονος ρέφερι ορίστηκε σε ματς Champions League μετά από σχεδόν έναν χρόνο, καθώς το τελευταίο του ήταν το Ζενίτ – Μάλμε 4-0, στις 29/9/2001.

Πέρυσι είχε σφυρίξει επίσης δυο ματς στους ομίλους του Europa League (Σπαρτάκ Μόσχας – Λέστερ 3-4 και Λεβερκούζεν – Σέλτικ 3-2) και ένα ματς στο Conference League και δη στη φάση των «16» (Ρεν – Λέστερ 2-1).

Βοηθοί του την Τρίτη (13/9) στο Dragao θα είναι όπως πάντα ο Πολυχρόνης Κωσταράς και ο Λάζαρος Δημητριάδης, 4ος ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος και VAR o Aγγελος Ευαγγέλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ