Ο Ρίισε μετά τον θρίαμβο στην Πόλη, εκδικήθηκε αυτόν που του ασκούσε bullying…

Αποκάλυψη του Νορβηγού πρώην σταρ της Λίβερπουλ και του ΑΠΟΕΛ...

Ο Γιον Άρνε Ρίισε (που στο φινάλε της πλούσιας καριέρας του αγωνίστηκε και στον ΑΠΟΕΛ), λίγο μετά τον θρίαμβο στην Πόλη με τη Λίβερπουλ το 2005 απέναντι στην Μίλαν, ήξερε ακριβώς τι ήθελε να κάνει και το πέτυχε. Επέστρεψε στην πατρίδα του για να βρει τον άνθρωπο που όταν ήταν πιτσιρίκια του ασκούσε εκφοβισμό (κοινώς bullying…).

Ο παλαίμαχος Νορβηγός μπακ των Λίβερπουλ και Ρόμα, πριν από 15 χρόνια ήταν μέλος των «κόκκινων» του Ράφα Μπενίτεθ που αναρριχήθηκαν στην κορυφή της Ευρώπης στον επικό τελικό με τη Μίλαν. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Stadium Astro, αποκάλυψε τι ήθελε να κάνει λίγες μέρες αργότερα, όταν με το μετάλλιο του θριαμβευτή του Champions League επέστρεψε στην πατρίδα του…

«Ένας από αυτούς που ως παιδιά μου έκαναν bullying, εργαζόταν στα McDonalds. Και δεν είναι καθόλου κακό αυτό, αλλά εγώ μόλις είχα κατακτήσει το ευρωπαϊκό. Παρήγγειλα ένα happy meal για να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Με είδε και τον είδα. Κατάλαβε. Εγώ πήρα το φαγητό μου και έφυγα από το κατάστημα. Ήταν πραγματικά απολαυστικό να βλέπεις αυτή την έκφραση… Από μέσα μου έλεγα “In your face”…»!

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Νορβηγός πρώην σταρ της Λίβερπουλ και του ΑΠΟΕΛ…

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗGazzetta.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ