aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΟ Κουρτουά έβγαζε, ο Ροντρίγκο έβαλε και η Ρεάλ «άλωσε» το Μιλάνο! (vid)

Ο Κουρτουά έβγαζε, ο Ροντρίγκο έβαλε και η Ρεάλ «άλωσε» το Μιλάνο! (vid)

Έβγαλε… άσο από το μανίκι ο Αντσελότι, αφού οι αλλαγές του, Καμαβινγκά-Ροντρίγκο συνδυάστηκαν για το γκολ στο 89’ και η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από την έδρα της Ίντερ (0-1).

Εκρηκτικό ξεκίνημα για την Ίντερ. Πρέσινγκ ψηλά στον αντίπαλο, οι γραμμές ήταν κοντά και το transition εξαιρετικό από τους παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι που δεν άφηνε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Η Ρεάλ δεν κρατούσε μπάλα, κάτι που έκανε δύσκολο το έργο της και δεχόταν διαρκώς πίεση από τους «νερατζούρι». Λαουτάρο, Τζέκο, Σκρίνιαρ απείλησαν στο πρώτο τέταρτο, αλλά η μεγάλη φάση ήρθε στο 19ο λεπτό όταν ο Λαουτάρο με καρφωτή κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον εντυπωσιακό Κουρτουά.

Οι τελικές ήταν 8-2 στο 25λεπτο, η Ίντερ κυριαρχούσε αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Κάπως έτσι, ήταν λογικό στη συνέχεια να πέσει το τέμπο αφού δεν ήταν εφικτό να συνέχιζαν με το πόδι στο γκάζι οι «νερατζούρι». Οι Μαδριλένοι άρχισαν να κρατούν μπάλα, να παγώνουν τον ρυθμό και να φέρνουν το ματς στα μέτρα τους, αγγίζοντας το γκολ στο 36’ αλλά η κεφαλιά του προωθημένου Μιλιτάο πέρασε… σύριζα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Χαντάνοβιτς. Στα… καπάκια ο Μπρόζοβιτς είδε το σουτ που επιχείρησε να «γλύφει» το δεξί δοκάρι της εστίας, ενώ ο Τζέκο δεν κατάφερε στο φινάλε του πρώτου μέρους να νικήσει τον Κουρτουά με σουτ στην κίνηση.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τον ίδιο ρυθμό, ούτε τις ίδιες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η Ίντερ έδειξε πιο κουρασμένη και η Ρεάλ την μπλόκαρε με το εξαιρετικό πλάνο του Αντσελότι. Βέβαια, οι Μαδριλένοι είχαν γλιτώσει στο 54ο λεπτό αφού αρχικά ο Κουρτουά έβγαλε την κεφαλιά του Τζέκο και ο Σκρίνιαρ στη συνέχεια δεν κατάφερε να πάρει το ριμπάουντ και να σκοράρει εξ επαφής.

Ο Ιντζάγκι έριξε Ντάμφρις, Ντι Μάρκο στο ματς αλλά η Ίντερ δεν έφτιαχνε φάσεις. Ίσα-ίσα που η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πιο επικίνδυνη και πατούσε με αξιώσεις στην περιοχή. Ο Αντσελότι απάντησε με Καμαβινγκά-Ροντρίγκο και δικαιώθηκε στο φινάλε, τεζάροντας την Ίντερ στο 89’ με τον πρώτο να σερβίρει και τον δεύτερο να εκτελεί για το τελικό 1-0.


Η 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου
Σέριφ Τίρασπολ-Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-0
(16’ Τραορέ, 62’ Γιανσάνε)

Ίντερ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-1
(89’ Ροντρίγκο)

Η επόμενη αγωνιστική
Τρίτη 28/09
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ίντερ (19:45)
Ρεάλ Μαδρίτης-Σέριφ Τίρασπολ (22:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ