aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Ο Μπλαν κάνει πί@@ς στον Ζλάταν»

Απίστευτες ατάκες ξεστόμισε ο Σερζ Οριέ για τον προπονητή και τους συμπαίκτες του. Ο άσος της Παρί εμφανίζεται σε βίντεο να καταφέρεται με υβριστικές και χυδαίες εκφράσεις εναντίον του Λοράν Μπλαν και του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς κι ενώ στην αρχή προσπάθησε να το διαψεύσει, στο τέλος αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως όντως τα είπε, χαρακτηρίζοντας το μεγάλο λάθος και δηλώνοντας έτοιμος να δεχτεί την όποια τιμωρία του επιβληθεί από την ομάδα.

Ο 23χρονος διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού χαρακτήρισε «αδερφή» τον Μπλαν και είπε για τις σχέσεις του με τον σταρ της ομάδας: «Ο Μπλαν του κάνει πί@@ς, αδερφέ μου»! Για τον Ιμπραίμοβιτς σχολίασε επίσης πως: «Πιστεύεις ότι μπορεί να μου ασκήσει πίεση; Είμαι από το Σεβράν κι εκείνος από το πουθενά. Εντάξει, του αρέσει να πιάνει τα αρ@@@ια του».

Το βίντεο κυκλοφορεί πλέον παντού και ο Οριέ προσπάθησε να πείσει πως δεν είναι αυτός που φαίνεται στο βίντεο. Τελικά, μετάνιωσε και απολογήθηκε λέγοντας: «Θέλω να απολογηθώ, ειδικά στον προπονητή που μπορώ μόνο να τον ευχαριστήσω για όλα όσα έχει κάνει για μένα από τη στιγμή που έφτασα στο Παρίσι. Του οφείλω πολλά και γι’ αυτό απολογούμαι με πάσα ειλικρίνεια για ό,τι είπα, που το έχω μετανοιώσει. Θα αποδεχθώ κάθε ποινή που θα μου επιβάλλει ο σύλλογος για το συμβάν. Έκανα ένα λάθος που ήταν ασυγχώρητο και είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τις συνέπειες».

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ αλ Κελαϊφί, ανέφερε πως: «Η Παρί είναι ένας πολύ δυνατός οργανισμός και δεν μπορεί να τρωθεί από κανέναν. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να βάλει τον σύλλογο σε κίνδυνο και να μας αποτρέψει από τους στόχους μας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι, το οποίο περιμένουν οι φίλαθλοι μας”. Η Παρί βρίσκεται πίσω από τον Μπλαν».

Ο Οριέ, που ήταν βασικός και αναντικατάστατος μέχρι σήμερα, «κόπηκε» από την αποστολή της Παρί για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Champions League με αντίπαλο την Τσέλσι (16/2) και τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως θα πληρώσει πρόστιμο 75.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ