aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΝτε Μπρόινε: Θετικός στον κορονοϊό, χάνει το ματς με την Παρί

Ντε Μπρόινε: Θετικός στον κορονοϊό, χάνει το ματς με την Παρί

Ο Κέβιν ντε Μπρόινε βρέθηκε θετικός σε τεστ κορονοϊού και λόγω της απομόνωσής του θα χάσει μεταξύ άλλων το παιχνίδι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League την επόμενη Τετάρτη.

Άσχημα νέα έφερε μαζί του ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, επιστρέφοντας από το Βέλγιο όπου είχε βρεθεί για τους αγώνες της εθνικής ομάδας της χώρας του. Ο 30χρονος μέσος εμφάνισε θετικό δείγμα σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού που πραγματοποίησε στην πατρίδα του, και ως εκ τούτου θα χρειαστεί να μπει σε απομόνωση για 10 μέρες σύμφωνα με τους αγγλικούς κανονισμούς.

Αυτά αποκάλυψε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Κυριακάτικου Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ντε Μπρόινε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και στο μεσοβδόμαδο ματς με την Παρί για τους ομίλους του UEFA Champions League. Από την πορεία της υγείας και τα αποτελέσματα στα νέα τεστ που θα υποβληθεί ο Βέλγος θα κριθεί η συμμετοχή του στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής της Premier League κόντρα στην Γουέστ Χαμ την άλλη εβδομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ