aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝίκη με Μανωλά η Ρόμα! (vids)

Νίκη με Μανωλά η Ρόμα! (vids)

Ρόμα νίκησε 2-1 την Καραμπάχ στο πρώτο ματς που έγινε στην ιστορία του Champions League στο Αζερμπαϊτζάν, ματς που είχε ελληνική «σφραγίδα». Ο Κώστας Μανωλάς άνοιξε το σκορ, ο Έντιν Τζέκο έκανε το 0-2 και οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Πέντρο Ενρίκε, ο οποίος μέχρι το καλοκαίρι έπαιζε στον ΠΑΟΚ.

Αυτό ήταν το πρώτο «διπλό» για τους «τζαλορόσι» στην διοργάνωση μετά από 7 χρόνια και 10 ματς, ενώ μέσα-έξω είχε 7 σερί ματς χωρίς νίκη. Το άλλο ματς του 3ου ομίλου ξεκινά στις 21:45 (Ατλέτικο – Τσέλσι).

Το πρώτο γκολ που μπήκε για το Champions League στο Αζερμπαϊτζάν ήταν ελληνικό! Ο Κώστας Μανωλάς άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό για τη Ρόμα, με τον διεθνή αμυντικό να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά-ψαράκι, έπειτα από ασίστ του Λορέντσο Πελεγκρίνι.

Αυτό και το πρώτο γκολ της Ρόμα φέτος στην διοργάνωση (0-0 η πρεμιέρα με την Ατλέτικο), ενώ το δεύτερο ήρθε στο 15′, με τον Έντιν Τζέκο να κάνει το 0-2 με σουτ στην κίνηση απο εξαιρετική πάσα του Ελ Σααραουί. Ήταν μάλιστα το 100ό τέρμα της Ρόμα στο Champions League!

Ελληνικό στοιχείο είχε και το πρώτο γκολ για ομάδα του Αζερμπαϊτζάν στο CL, καθώς ο άλλοτε μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Πέντρο Ενρίκε, έκανε το 1-2 στο 29′, νικώντας στο τετ-α-τετ τον Άλισον, από πάσα του Ντλόβου. Λίγο έλειψε η Ρόμα να μείνει για 11ο σερί εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη, καθώς στο 90′ η Καραμπάχ έχασε σπουδαία ευκαιρία με την κεφαλιά του Εντλόβου.

ΚΑΡΑΜΠΑΧ: Σέχιτς, Μεντβέντεβ, Χιουσεΐνοβ, Σαντίκοβ, Αγκόλι, Καράγεβ, Ρίτσαρντ Αλμέιντα, Μίτσελ (88′ Ντάνι Κιντάνα), Πέντρο Ενρίκε (76′ Ταρίκ Ελιουνούσι), Μεντέτοβ (81′ Γκεριέ), Ντλόβου.

ΡΟΜΑ: Άλισον, Μπρούνο Πέρες, Μανωλάς, Ζουάν Ζεζούς, Κολάροβ, Γκοναλόν (67′ Ντε Ρόσι), Πελεγκρίνι (82′ Στρόουτμαν), Ναϊνγκολάν, Ντεφρέλ (58′ Φλορέντσι), Ελ Σααραουί, Τζέκο.





ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ