aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΝίκη κορυφής για Σάλτσμπουργκ, έσωσε τον βαθμό στο τέλος η Σεβίλλη (vid)

Νίκη κορυφής για Σάλτσμπουργκ, έσωσε τον βαθμό στο τέλος η Σεβίλλη (vid)

Την πρώτη νίκη της στο φετινό Champions League πανηγύρισε η Σάλτσμπουργκ, καθώς επικράτησε με… μπόλικο άγχος 2-1 της Λιλ. Στο άλλο ματς του 7ου ομίλου, με πέναλτι του Ράκιτιτς στο 86 λεπτό, η Σεβίλλη «έκλεψε» τον βαθμό στη Γερμανία απέναντι στη Βόλφσμπουργκ (1-1).

Στην Αυστρία και τη «Red Bull Arena» η Σάλτσμπουργκ… ξετύλιξε δώρα της άμυνας της Λιλ και τις τραγικές τοποθετήσεις των Γάλλων, με τον Αντεγέμι να ευστοχεί και στα δύο πέναλτι που κέρδισαν οι «ταύροι». Ο 19χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό μετά από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από μαρκάρισμα του Μπότμαν.

Στο 53ο λεπτό ήταν η σειρά του Μπουράκ Γιλμάζ να υποπέσει σε παράβαση εντός περιοχής με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του, με τον Αντεγέμι να διαμορφώνει στιγμές αργότερα το 2-0. Από… μοιραίος, ο Τούρκος φορ των πρωταθλητών Γαλλίας αναπτέρωσε τις ελπίδες των «λιλουά» όταν στο 62ο λεπτό μείωσε στο τελικό 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, φάση στην οποία πάντως φέρει ευθύνη ο κίπερ των Αυστριακών αφού έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του.


Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Βόλφσμπουργκ και Σεβίλλη έμειναν στο 1-1. Οι Γερμανοί κόντρα στη ροή του αγώνα άνοιξαν το σκορ στο 49ο λεπτό, στην πρώτη τους ουσιαστικά φάση του αγώνα. Μετά από ωραία ανάπτυξη, η μπάλα έφτασε στον Στέφεν, ο οποίος με όμορφο τελείωμα από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0.

Η απάντηση των Σεβιγιάνων άργησε άλλα ήρθε στο 86′ με πέναλτι του Ράκιτιτς, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο για τους Ισπανούς αφού δεν άξιζαν να φύγουν με άδεια χέρια από τη Γερμανία.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:

1. Σάλτσμπουργκ 4 (3-2)
2. Σεβίλλη 2 (2-2)
3. Βόλφσμπουργκ 2 (1-1)
4. Λιλ 1 (1-2)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ