aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΛίβερπουλ με… 4Χ4 στους «16», άφησε την Ατλέτικο να καίγεται (vid)

Λίβερπουλ με… 4Χ4 στους «16», άφησε την Ατλέτικο να καίγεται (vid)

Ασταμάτητο συνεχίζει το «τρένο» της Λίβερπουλ στην Ευρώπη!

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ άφησε στην άκρη το κάζο με την Μπράιτον, φόρεσε το ευρωπαϊκό της κοστούμι και νίκησε… χαλαρά και δεύτερη φορά την Ατλέτικο (2-0), κάνοντας το «4Χ4» στον όμιλό της! Οι «κόκκινοι», μάλιστα, με το «τρίποντο» αυτό προκρίθηκαν κιόλας, ως πρώτοι, στους «16» του Champions League και ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε της φάσης των ομίλων!

Και στα 90′ αγωνίστηκε ο Κώστας Τσιμίκας, που ήταν εξαιρετικός, ενώ παραλίγο να «γράψει» και ασίστ. Αυτά ήταν τα πρώτα του λεπτά στη φετινή διοργάνωση, με τον Κλοπ να συνεχίζει να δείχνει πως τον εμπιστεύεται, έστω -για την ώρα- και για αντι-Ρόμπερτσον.

Τα πάντα κρίθηκαν, ουσιαστικά, στο πρώτο 45λεπτο, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλεξάντερ Άρνολντ. Ο δεξιός μπακ της Λίβερπουλ είχε δύο ασίστ για τα δύο γκολ των γηπεδούχων, που τους χάρισαν, τελικά, τη νίκη.

Συγκεκριμένα, μετά από μία απίθανη σέντρα του 23χρονου -και αφού «κοιμήθηκε» η άμυνα- ο Ζότα πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ στο 13′, ενώ στο 22′ ο Άγγλος μπακ δοκίμασε το πόδι του, ο Μανέ βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και η Λίβερπουλ διεύρυνε το προβάδισμά της!

Αξίζει να σημειωθεί πως για παρθενική φορά στη θητεία του στο Champions League, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ βγάζει δύο ασίστ -έστω και αν τη δεύτερη δεν την ήθελε- στο ίδιο ματς, ενώ, ο Μανέ έφτασε τα 21 τέρματα στη διοργάνωση, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Στίβεν Τζέραρντ!

Θυμίζουμε, με την πλάτη στον τοίχο στον όμιλο της Λίβερπουλ βρίσκεται, πλέον, η Μίλαν, που κόλλησε στο 1-1 με την Πόρτο στο «Σαν Σίρο». Οι Πορτογάλοι, στον αντίποδα, που είναι στη 2η θέση, έχουν «τελικό» την επόμενη αγωνιστική, καθώς υποδέχονται την Ατλέτικο Μαδρίτης! Το ματς του πρώτου γύρου είχε λήξει 0-0.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου μετά από 4 αγωνιστικές:

1. Λίβερπουλ 12
2. Πόρτο 5
3. Ατλέτικο Μαδρίτης 4
4. Μίλαν 1


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ