aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΛεβαντόφσκι: Τελευταία φορά που δεν σκόραρε με την Μπάγερν ήταν πριν εφτά μήνες

Λεβαντόφσκι: Τελευταία φορά που δεν σκόραρε με την Μπάγερν ήταν πριν εφτά μήνες

Γκολτζής από τους λίγους. Ασύγκριτη αίσθηση της κατάλληλης θέσης και της κατάλληλης στιγμής. Τελείωμα με υπογραφή. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τρελαίνει όλο τον κόσμο με το κρεσέντο σκοραρίσματος.

Ο «Λέβα» μπορεί στο φινάλε του καλοκαιριού να παρουσιάστηκε έτοιμος για το επόμενο βήμα και να έδειχνε πως ήθελε πλέον ν’ ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του μακριά από την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο, παρέμεινε στη Βαυαρία και αποδεικνύει στο γήπεδο πως θα παραμείνει επαγγελματίας.

Στο «Καμπ Νόου» απέναντι στην αποκαμωμένη Μπαρτσελόνα για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, ο Πολωνός στράικερ πέτυχε ακόμα δυο τέρματα, έχοντας εκμεταλλευτεί το δοκάρι στο οποίο χτυπούσε η μπάλα ώστε να πάρει το «ριμπάουντ» και να τελειώσει τις φάσεις.

Με αυτά τα δυο γκολ απλά συνεχίζει (και) τη φετινή του εκπληκτική επίδοση, ωστόσο, πλέον έχει καταφέρει να χριστεί σκόρερ σε 18 διαδοχικά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με το κλαμπ της Βαυαρίας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ