aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΛειψία – Λίβερπουλ: Οριστικά εκτός Γερμανίας λόγω κορονοϊού

Λειψία – Λίβερπουλ: Οριστικά εκτός Γερμανίας λόγω κορονοϊού

Οι γερμανικές αρχές απαγόρευσαν οριστικά τη διεξαγωγή του Λειψία-Λίβερπουλ σε εγχώριο έδαφος και πλέον οι Ταύροι επωμίζονται την ευθύνη να βρουν εναλλακτική έδρα. Φαβορί το Λονδίνο, διορία για να «κλείσει» το γήπεδο αλλιώς 0-3 το ματς υπέρ των Reds.

Ο πρώτος αγώνας ανάμεσα σε Λειψία και Λίβερπουλ για τους «16» του Champions League βρισκόταν ήδη στον αέρα, λόγω της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα που εφαρμόζει η γερμανική κυβέρνηση απέναντι σε κράτη που έχουν εμφανίσει μεταλλάξεις του Covid-19. Τελικά το αίτημα για εξαίρεση που κατέθεσαν οι Ταύροι απορρίφθηκε οριστικά, με τις εγχώριες Αρχές να απαγορεύουν τη διεξαγωγή του ματς στη φυσική έδρα τους.

Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για τις 16 Φεβρουαρίου, ενώ η περίοδος της απαγόρευσης λήγει μία ημέρα αργότερα, στις 17. Έτσι, πλέον η τύχη του αγώνα περνάει στα χέρια του γερμανικού κλαμπ, που αναλαμβάνει την ευθύνη βάσει των κανονισμών της UEFA για να βρει την έδρα του αγώνα.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, το Λονδίνο είναι η πόλη που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες κι αν το σενάριο επιβεβαιωθεί, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει εκτός Αγγλίας για τη φάση των «16».

Ωστόσο, ο χρόνος τρέχει για τους Γερμανούς, καθώς αν δεν έχει «κλείσει» την έδρα του αγώνα μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου, τότε το ματς θα κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ των Reds.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ