aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΛειψία - Μπριζ 1-2: Οι Βέλγοι έφυγαν από τη Γερμανία με άνετη νίκη (vid)

Λειψία – Μπριζ 1-2: Οι Βέλγοι έφυγαν από τη Γερμανία με άνετη νίκη (vid)

Η Μπριζ συνεχίζει να εντυπωσιάζει στον 1ο όμιλο του Champions League. Ύστερα από την ισοπαλία που πήρε κόντρα στη Ρεάλ (ούσα ανώτερη), ήρθε η νίκη με 2-1 μέσα στη Λειψία, σε ένα αποτέλεσμα που είναι καθ’ όλα δίκαιο.

Οι Γερμανοί προηγήθηκαν με τον φορμαρισμένο Κριστοφέρ Ενκουνκού μόλις στο 5′, όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν αρκετά μπλαζέ και δεν μέτρησαν σωστά τους αντιπάλους τους.

Η Μπριζ άρχισε να εκμεταλλεύεται τα κενά στην άμυνα των Γερμανών και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Πέτερ Γκουλάτσι. Δύο φορές οι φάσεις δεν μέτρησαν, αλλά η τρίτη, στο 22ο λεπτό με τον Χανς Βάνακεν, ο VAR έκανε το χατήρι των φιλοξενουμένων και επέτρεψε το 1-1.

Οι παίκτες του Τζέσε Μαρς δεν αφυπνίστηκαν, με συνέπεια να έρθει κι άλλο γκολ της Μπριζ, με τον Ματς Ριτς αυτήν τη φορά, λίγο πριν ολοκληρωθεί το 1ο ημίχρονο.

Στο 2ο μέρος η Μπριζ συνέχιζε να έχει το πάνω χέρι και να σημειώνει γκολ που ακυρώνονταν ως οφσάιντ, όμως κατάφερε να αποκρούσει σχεδόν όλες τις επιθέσεις των γηπεδούχων και να φτάσει στη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ