aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΚριστιάνο, δεν είναι πια αστείο: Μόνο 20 ομάδες στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν περισσότερα...

Κριστιάνο, δεν είναι πια αστείο: Μόνο 20 ομάδες στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν περισσότερα γκολ

Ο CR7 το πήρε πάλι πάνω του το βράδυ της Τρίτης στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ, που οδήγησε τους «κόκκινους διαβόλους» στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πέτυχε με πανέμορφη λόμπα το πρώτο από τα δυο γκολ της ομάδας του Μάικλ Κάρικ, για να τον πλαισιώσει στο σκοράρισμα ο Σάντσο με το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ και το κλαμπ του Μάντσεστερ να φύγει από το «Κεράμικα» με το 2-0 και την πρόκριση.

Ο Κριστιάνο έχει πετύχει πλέον 140 τέρματα στα χρονικά της παρουσίας του στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι μαγικό το στοιχείο που τον θέλει να έχει σκοράρει περισσότερες φορές από 506 ομάδες που έχουν βρεθεί στον θεσμό, στην ιστορία της ύπαρξής του.

Μονάχα 20 σύλλογοι έχουν περισσότερα τέρματα από αυτά που μετράει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, έχοντας βάλει το όνομα και την υπογραφή του δίπλα στην ονομασία του κορυφαίου ποδοσφαιρικού τουρνουά σε διασυλλογικό επίπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ