aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΚονσεϊσάο: «Άτυχη με Ατλέτικο η Μίλαν, είναι από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο»

Κονσεϊσάο: «Άτυχη με Ατλέτικο η Μίλαν, είναι από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο»

Η Πόρτο επιβλήθηκε 1-0 της Μίλαν στο Ντραγκάο και την άφησε τέσσερις βαθμούς πίσω της στη μάχη για την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League, όμως το βράδυ της Τετάρτης η ομάδα του Πιόλι θα παίξει τα ρέστα της στο Σαν Σίρο και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο το γνωρίζει καλά.

Για αυτό φρόντισε να χτυπήσει νωρίς το καμπανάκι στους παίκτες των δράκων, τονίζοντας στη συνέντευξη Τύπου πως οι ροσονέρι αδικούνται από την τελευταία θέση που έχουν στη βαθμολογία στον 2ο όμιλο και πως είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

«Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, βλέπουμε πως η Μίλαν έχει πετύχει δύο γκολ στην έδρα της Λίβερπουλ, κάτι που δεν ήταν εύκολο. Ήταν άτυχη επίσης και με την Ατλέτικο.

Ο αντίπαλός μας είνάι δυνατός και εμείς θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τα δυνατά τους σημεία. Είναι δυνατοί και παίζουν εντός έδρας», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής, για να προσθέσει με νόημα:

«Τα πρώτα λεπτά είναι πάντα δύσκολα, εμείς θα πρέπει να μπούμε με μεγάλη επιθετικότητα. Κάποιες φορές θα πρέπει να ρίχνουμε το ρυθμό στο ματς, είναι μέρος της στρατηγικής.

Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να το κάνουμε αυτό συνέχεια για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα γιατί ίσως μας γυρίσει κάτι τέτοιο μπούμερανγκ.

Η Μίλαν είναι Μίλαν, Έχει κατακτήσει 7 φορές το Champions League και 4 φορές το Διηπειρωτικό. Έχουν βαριά φανέλα και ιστορία. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στη φετινή Serie A και από τις καλύτερες στην Ευρώπη.

Την περασμένη Κυριακή νίκησαν την Ρόμα που έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και περιμένουμε να συναντήσουμε πολλές δυσκολίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ