aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUE«Κόλλησαν» στο μηδέν Λιλ και Σεβίλλη (vid)

«Κόλλησαν» στο μηδέν Λιλ και Σεβίλλη (vid)

Από τη μάχη της Γαλλίας ανάμεσα στη Λιλ και τη Σεβίλλη κερδισμένη βγήκε η… Σάλτσμπουργκ! Οι «λιλουά» και οι Σεβιγιάνοι έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία στο «Stade Pierre-Mauroy» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου.

Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά καλό ρυθμό με εκατέρωθεν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 28′ οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, με το σουτ του Ρενάτο Σάντσες να βγάζει εντυπωσιακά ο Μπόνο. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η… απάντηση του Οκάμπος με τους Ισπανούς να «αγγίζουν» το γκολ. Πριν βγει το ημίχρονο, οι Σούσο (δις) και Νάβας είχαν ακόμα τρεις καλές ευκαιρίες για τη Σεβίλλη.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, ενώ όσο παιρνούσε η ώρα οι δύο ομάδες έδειχναν να συμβιβάζονται με τον βαθμό, με το τελικό 0-0 να έρχεται απολύτως δίκαια. Κάπως έτσι, η Σεβίλλη έφτασε τις τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμες αγωνιστικές, ενώ η πρωταθλήτρια Λιλ έμεινε στους 2 πόντους.


Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Ζάλτσμπουργκ-Βολφσμπουργκ 3-1
(3’ Αντεγέμι, 65’, 77’ Οκαφόρ – 15’ Ενμετσά)

Λιλ-Σεβίλλη 0-0

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:
1. Σάλτσμπουργκ (6-3) 7
2. Σεβίλλη (2-2) 3
3. Λιλ (1-2) 2
4. Βόλφσμπουργκ 2 (2-4)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (02/11):
Βόλφσμπουργκ-Ζάλτσμπουργκ (19:45)
Σεβίλλη-Λιλ (22:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ