aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλοπ: «Πήρε λάθος απόφαση ο Άντριαν» (vid)

Κλοπ: «Πήρε λάθος απόφαση ο Άντριαν» (vid)

Αναλυτικά ο Γερμανός προπονητής μιλώντας μετά τον αποκλεισμό της Λίβερπουλ από την Ατλέτικο Μαδρίτης ανέφερε τα εξής: «Νομίζω πως όλοι όσοι είδαν το ματς σήμερα θα κατάλαβαν πως μπορούσε να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Μου άρεσε πολύ το 90λεπτό μας. Το μοναδικό λάθος μας είναι πως σκοράραμε το δεύτερο μας γκολ πολύ αργά και όχι στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Από την άλλη βλέπεις και την Ατλέτικο αυτή την ομάδα με τέτοια ποιότητα παικτών να παίζει με αυτόν τον τρόπο. Είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις. Ωστόσο μου άρεσε η ομάδα έτσι όπως έπαιξε, παίξαμε πολύ καλά.

Μου άρεσαν τα τριγωνάκια το πως αλλάζαμε μπάλα, το πως τελειώναμε τις φάσεις. Τους προξενήσαμε πολλά προβλήματα».

Για το λάθος του Άντριαν στο 2-1: «Στο πρώτο γκολ που δεχθήκαμε η πάσα δεν ήταν καλή. Ο Αντριάν είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά πήρε μια λάθος απόφαση. Από εκείνο το σημείο όλα πήγαιναν φυσιολογικά, τότε ήταν που οι αντίπαλοί μας κατάλαβαν πως θα μπορούσαν να κάνουν κάτι στο ματς και τα κατάφεραν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ