aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΚλοπ: «Δεν αρέσουν οι χειραψίες στον Σιμεόνε, δεν θέλω να ενοχλώ τους ανθρώπους»

Κλοπ: «Δεν αρέσουν οι χειραψίες στον Σιμεόνε, δεν θέλω να ενοχλώ τους ανθρώπους»

Χωρίς να ανταλλάξουν την καθιερωμένη χειραψία πήγαν στα αποδυτήρια ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Ντιέγκο Σιμεόνε, μετά το τέλος της αναμέτρησης Λίβερπουλ-Ατλέτικο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Γερμανός προπονητής ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο περιαστικό και εκείνο που τόνισε ήταν πως ο λόγος που δεν το έκανε, επειδή γνωρίζει ότι αυτό δεν αρέσει στον Αργεντινό συνάδελφό του και δεν ήθελε να τον ενοχλήσει!

«Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα, στον Ντιέγκο δεν αρέσουν αυτά τα πράγματα. Και εγώ δεν είμαι ο μεγαλύτερος φαν της χειραψίας και δεν θέλω να ενοχλώ τους ανθρώπους με τις χειραψίες μου, γι’ αυτό και δεν πήγα μετά τον αγώνα. Αυτό δεν αλλάζει τον σεβασμό μου γι’ αυτόν και για τη δουλειά που κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «κόκκινων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ