aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΗ Σέριφ πέταξε έξω τον Ερυθρό Αστέρα!

Η Σέριφ πέταξε έξω τον Ερυθρό Αστέρα!

H Σερίφ Τιρασπόλ πήρε την μεγάλη πρόκριση αφού με μια κεφαλιά του Αρμπολέδα στο φινάλε του πρώτου μέρους, επικράτησε 1-0 του Ερυθρού Αστέρα για να φτάσει στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τους Γιώργο Αθανασιάδη και Δημήτρη Κολοβό να αγωνίζονται ως βασικοί, οι Μολδαβοί ήταν υπομονετικοί και στο φινάλε του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχαν το χρυσό γκολ που τους έδωσε την πρόκριση για τα πλέι-οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με γκολ του διεθνούς μεσοεπιεθετικού της, Μάζοπουστ η Σλάβια Πράγας επικράτησε 1-0 της Φερεντσβάρος, με την ουγγρική ομάδα ωστόσο να παίρνει την πρόκριση, αφού το 2-0 του πρώτου αγώνα υπέρ των Μαγυάρων ήταν αρκετό για να τους δώσει την πρόκριση, παρά την αποβολή του Τσίβιτς στο 84’.

Η Σαχτάρ με το ίδιο σκορ (2-1) που είχε επικρατήσει στον πρώτο αγώνα, επικράτησε και στο Ολιμπίνσκι για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ο Λασινά Τραορέ έκανε το 1-0 στο 27’ για να έρθει ένα γκολ ακόμα από τον Μάρκος Αντόνιο στο 76’, ενώ στο 90’ ο Ντέσενς μείωσε για τους Βέλγους σε 2-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ