aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΗ Λέγκια στον δρόμο της Ομόνοιας (αν προκριθεί) με ήρωα τον Κάντε (vid)

Η Λέγκια στον δρόμο της Ομόνοιας (αν προκριθεί) με ήρωα τον Κάντε (vid)

Ίδρωσε και μάλιστα αρκετά η Λέγκια Βαρσοβίας για να κάμψει την αντίσταση της Λίνφιλντ. Η πρωταθλήτρια Πολωνίας λυτρώθηκε στο 82’ με διαγώνιο σουτ του Χοσέ Κάντε (αγωνίστηκε στην ΑΕΚ Λάρνακας από το Καλοκαίρι του 2014 έως τον Ιανουάριο του 2016), ο οποίος αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή χαρίζοντας τη νίκη με 1-0 στην ομάδα του.

Ο αγώνας ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τη Λέγκια, η οποία είχε τα ηνία της αναμέτρησης από την αρχή και άσκησε πίεση στην αντίπαλό της που αμυνόταν μαζικά και τα κατάφερε για μεγάλο χρονικό διάστημα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Ιδίως το δεύτερο ημίχρονο οι Πολωνοί έπαιξαν όπως η γάτα το ποντίκι την Λίνφιλντ ψάχνοντας το γκολ της πρόκρισης. Στο 86΄η Λέγκια είχε δοκάρι για να κάνει το 2-0, ενώ στο 88’ οι Ιρλανδοί είχαν επίσης δοκάρι και έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσε τον αγώνα η Λίνφιλντ, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μίλαρ στο 75′.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Ο εξονυχιστικός έλεγχος, η τελευταία προπόνηση και τα χαμόγελα (pics)

Η Λέγκια έστω και δύσκολα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και προκρίθηκε στον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της από την αναμέτρηση της Τετάρτης (19/8, 18:00) ανάμεσα στην Αραράτ-Αρμενία και την Ομόνοια. Εάν οι πράσινοι περάσουν το εμπόδιο των πρωταθλητών Αρμενίας τότε ο Χένινγκ Μπεργκ θα βρει στον δρόμο του την πρώην ομάδα του με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2014.

To γκολ που έκρινε την αναμέτρηση


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Λέγκια: Μπόρουτς, Μλαντένοβιτς, Βιετέσκα, Αρτούρ, Κάρμποβνικ, Άντολιτς, Κβίλια, Σλιζ (46′ Ρόσολεκ), Βζόλεκ, Λουκίνια, Πέκχαρτ (70′ Κάντε).

Λίνφιλντ: Τζονς, Κιν (84′ Νασερί), Κλαρκ, Στάφορντ, Λάρκιν, Μπόιλ, Μίλερ, Μούλγκρου, Φάλον, Χέρι (79′ Πέπερ), Λάβρι (76′ Μανζίνγκα).

Σκορ: 1-0

Σκόρερ: 82′ Κάντε

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ