aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΓκουαρντιόλα: «Είναι πολύ δύσκολο να επιτεθείς σε σχηματισμό 5-5-0» (vid)

Γκουαρντιόλα: «Είναι πολύ δύσκολο να επιτεθείς σε σχηματισμό 5-5-0» (vid)

Ενοχλημένος από τον τρόπο, με τον οποίο παρατάχτηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Έτιχαντ» η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αυτό είχε σαν συνέπεια οι «ροχιμπλάνκος», να κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα τους «πολίτες» μακριά από την περιοχή του Όμπλακ, μέχρι την στιγμή που ο Κέβιν Ντε Μπρόινε πέτυχε το γκολ που έδωσε τη νίκη στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα στο Movistar Plus+ κατέκρινε την επιλογή αυτή του συναδέλφου του να αγωνιστεί με δέκα παίκτες πίσω από την σέντρα.

«Νομίζαμε ότι θα παίξουν 5-3-2. Στη συνέχεια προσαρμόστηκαν και έβαλαν τον Γκριεζμάν στα δεξιά και τον Ζοάο στα αριστερά και έπαιζαν με 5-5. Με δύο γραμμές των πέντε. Στην προϊστορία, σήμερα και σε 100.000 χρόνια, η επίθεση εναντίον αυτού του συστήματος είναι πολύ δύσκολη. Δεν υπάρχει χώρος. Είναι πολύ ανταγωνιστικοί και αμύνονται πολύ καλά. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι είμαστε καλά και να μην ανησυχούν. Το παιχνίδι χάλασε στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και ήταν αυτό που μας ταίριαζε. Πετύχαμε το γκολ και πήραμε το παιχνίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ