aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΕξω φρενών ο Φέρντιναντ με τους παίκτες της Παρί που άφησαν τον Μέσι να ξαπλώσει...

Εξω φρενών ο Φέρντιναντ με τους παίκτες της Παρί που άφησαν τον Μέσι να ξαπλώσει (vid)

Ο Αργεντινός αστέρας μπορεί να μην έχει καταφέρει ακόμα να προσαρμοστεί στο 100% με τη νέα του ομάδα, ωστόσο κατάφερε στο τέταρτο του παιχνίδι να ανοίξει λογαριασμό με πανέμορφο γκολ και μάλιστα να βοηθήσει την Παρί να φτάσει στη νίκη με 2-0, επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, οι «Πολίτες» κέρδισαν ένα φάουλ κοντά στην περιοχή του Ντοναρούμα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαχρέζ και με τον κίνδυνο η μπάλα να περάσει από το τείχος, ο Λιονέλ Μέσι, ξάπλωσε στο χορτάρι για να εμποδίσει την πορεία της.

Η συγκεκριμένη κίνηση όμως δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος έγινε έξω φρενών με τους συμπαίκτες του Μέσι, οι οποίοι τον άφησαν να το κάνει.

«Δεν έπρεπε να τον αφήσουν να το κάνει! Αν ήμουν εγώ στην Παρί και τον έβλεπα να πέφτει θα του έλεγα: “Όχι, όχι, άσε εμένα να το κάνω εγώ για εσένα».

Πάντως γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Μέσι προθυμοποιήθηκε να στηθεί στο συγκεκριμένο σημείο του τείχους, καθώς σε τέτοιες φάσεις τέτοιο ρόλο παίρνει ο Βεράτι, ο οποίος βέβαια εκείνη τη χρονική στιγμή είχε περάσει στον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ