aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΈνας «μπελάς» λιγότερος για τον ΑΠΟΕΛ

Ένας «μπελάς» λιγότερος για τον ΑΠΟΕΛ

Χωρίς τον αρχηγό της Σέρχιο Ράμος, ταξιδεύει σήμερα για την Κύπρο η Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας, ο Ισπανός στόπερ έσπασε κόκαλο στη μύτη του στο προχθεσινό ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στην Ατλέτικο (0-0), με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στην ανάπαυλα. Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές για το αν θα υποβληθεί σε επέμβαση. Από εκεί και πέρα, το κλίμα στη Ρεάλ δεν είναι το καλύτερο.

Εκτός από το γεγονός πως υπάρχει ορατό το ενδεχόμενο να μην καπαρώσει την πρώτη θέση στον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ (στο -3 από την Τότεναμ), έμεινε πλέον δέκα βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Μπαρσελόνα, κάτι που προκαλεί μεγάλη μουρμούρα στις τάξεις των οπαδών της. Ο Ζιντάν χρησιμοποίησε προχθές τους ακόλουθους παίκτες: Κασίγια, Βαράν, Σέρχιο Ράμος (46′ Νάτσο), Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο, Ρονάλντο, Μπενζεμά (75′ Ασένσιο).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ