aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΈμερι: «Θέλουμε να παίξουμε στον τελικό»

Έμερι: «Θέλουμε να παίξουμε στον τελικό»

Ο Ουνάι Έμερι πιστεύει στην πρόκριση της Βιγιαρεάλ στον τελικό του Champions League παρά το γεγονός ότι η ομάδα του είναι με την πλάτη στον τοίχο. Οι Ισπανοί ηττήθηκαν με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στη Λίβερπουλ, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει σύμφωνα με τον προπονητή τους.

«Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στη δουλειά που κάνουμε. Δεν έχω διαβάσει και δεν έχω ακούσει τίποτα. Η Λίβερπουλ έχει χάσει μόνο τρία ματς. Πρέπει να κάνουμε το τέλειο ματς. Να τους προκαλέσουμε κάτι που κανείς δεν τους έχει κάνει στο παρελθόν. Πρέπει να βρεις τις αδυναμίες του αντιπάλου και εκεί να χτυπήσεις» είπε ο Ουνάι Έμερι πριν τον επαναληπτικό.

Για το βαθμό που οι άνθρωποι της ομάδας την έχουν επηρεάσει ο Ισπανός προπονητής σημείωσε: «Ζούμε μια ιστορική στιγμή. Πρώτα με το Europa League και τώρα με τα ημιτελικά του Champions League. Ο κόσμος είναι πολύ περήφανος για το έργο που γίνεται. Όλοι ταυτίζονται. Ο καθένας υπερασπίζεται κάτι δικό του. Είμαστε εδώ και θέλουμε να παίξουμε στον τελικό»

«Εκεί ο Τιάγκο έκανε ένα τρομερό παιχνίδι. Ήταν ο καλύτερος του αγώνα. Ο Φαμπίνιο το ίδιο, είναι εξαιρετικός. Έχουν πολλούς παίκτες για όλες τις δουλειές στο γήπεδο. Στη Λίβερπουλ τα πάντα κινούνται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Καταφέραμε να μην τους δώσουμε καθαρές ευκαιρίες στο πρώτο ματς. Έκαναν φάσεις στιγμές, αλλά δεν ήταν ξεκάθαρες. Κάναμε ένα αναγνωριστικό παιχνίδι σε αμυντικό επίπεδο. Αν αύριο ο τίτλος του MVP πάει σε παίκτη της Λίβερπουλ, τότε θα έχουμε μείνει εκτός συνέχειας.

Κάνουμε καλά παιχνίδια στην έδρα μας, έχουμε καλές διαιτησίες και καλή αρμονία με τους ανθρώπους μας για να δώσουμε την καλύτερη εκδοχή μας. Το να φτάσουμε στο 2-0 είναι περίπλοκο. Η αλλαγή στον κανόνα με το εκτός έδρας γκολ μας ωφελεί» σημείωσε ο Έμερι για το πού θα κριθεί η ρεβάνς.

«Ο Ζεράρ έχει προπονηθεί με την ομάδα. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να βασιστούμε πάνω του. Ο Ντανζούμα είχε ενοχλήσεις και αύριο θα δούμε αν μπορεί να παίξει» σημείωσε για τις απουσίες της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ