aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΈκτακτη σύσκεψη αύριο στην UEFA για αλλαγή της έδρας του τελικού

Έκτακτη σύσκεψη αύριο στην UEFA για αλλαγή της έδρας του τελικού

Έκτακτη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (25/2) στην UEFA, στην οποία αναμένεται να παρθεί η απόφαση για αλλαγή της έδρας του φετινού τελικού του Champions League που είναι να γίνει στην Αγία Πετρούπολη.

Μετά τις έντονες πιέσεις ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ανακοίνωσε πως συγκαλεί εκτάκτως αύριο την εκτελεστική επιτροπή της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας για να εξεταστεί η κατάσταση μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ αναμένεται να αποφασιστεί η αφαίρεση διεξαγωγής του τελικού του φετινού Champions League από την Αγία Πετρούπολη.

Ο τελικός του Champions League είναι προγραμματισμένος για τις 28 Μαϊου, στην Gazprom Arena της Αγίας Πετρούπολης και μετά τις σημερινές καταγιστικές εξελίξεις η UEFA αναμένεται να μεταφέρει την έδρα του τελικού, πιθανότατα στο Λονδίνο και το στάδιο Γουέμπλεϊ.

Επιστολή από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για ν’ αλλάξει η έδρα του τελικού

Εντείνονται οι πιέσεις στην UEFA για να προχωρήσει στην αλλαγή έδρας του τελικού του φετινού Champions League, παίρνοντας πίσω την απόφαση της να διεξαχθεί το ματς στην Αγία Πετρούπολη.

Η εισβολή της Ρωσίας στην ανατολική Ουκρανία αυξάνει την πίεση στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία και μάλιστα μέλη του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου με σχετική επιστολή τους ζήτησαν επίσημα την αλλαγή έδρας, αλλά και την αφαίρεση της χορηγίας της ρωσικής εταιρίας φυσικού αερίου, Gazprom, από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο τελικός του Champions League είναι προγραμματισμένος για τις 28 Μαϊου, στην Gazprom Arena της Αγίας Πετρούπολης και μετά τις σημερινές καταγιστικές εξελίξεις η UEFA μελετά το ενδεχόμενο να μεταφέρει την έδρα του τελικού, πιθανότατα στο Λονδίνο και το στάδιο Γουέμπλεϊ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ