aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΈκοψε τον «γόρδιο δεσμό» στο 86' η Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Έκοψε τον «γόρδιο δεσμό» στο 86′ η Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε «σκούρα» για κάτι παραπάνω από 80′ κόντρα στην Αταλάντα, η οποία ο έπαιζε με δέκα παίκτες από το 17′, ωστόσο χάρη στο εξαιρετικό τέρμα του Μεντί (86′), έκοψε τον «γόρδιο δεσμό» και πήρε τη νίκη 0-1.

Αποτέλεσμα με το οποίοι οι Ισπανοί έκαναν το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, έχοντας πλέον ένα σαφές προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στην Μαδρίτη σε δύο εβδομάδες.

Οι πολλές και σημαντικές απουσίες της ομάδας του Ζιντάν, αλλά και η αποβολή των Ιταλών από νωρίς στην αναμέτρηση, δεν επέτρεψαν στις δύο ομάδες να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους στο χορτάρι του «Gewiss Stadium», με το παιχνίδι να έχει «φτωχό» θέαμα και αργό ρυθμό.

Αταλάντα (3-4-1-2): Γκολίνι-Τολόι, Ρομέρο, Τζιμσίτι-Μέλε (85′ Παλομίνο), Ντε Ρόουν, Φρόιλερ, Γκόσενς-Πεσίνα – Ζαπάτα (30′ Πάσαλιτς), Μουριέλ (56′ Ίλισιτς, αλλαγή 86′ Μαλινόφσκι).

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Κουρτουά-Λούκας, Νάτσο, Βαράν, Μεντί-Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος-Ασένσιο (76′ Αρίμπας), Ισκο (76′ Ντούρο), Βινίσιους (57′ Μαριάνο).


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ