aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΔιαδικασία... εξπρές σε Champions League και Europa League αποκαλύπτει η «AS»

Διαδικασία… εξπρές σε Champions League και Europa League αποκαλύπτει η «AS»

Τα πάντα βρίσκονται υπό αμφισβήτηση. Ο κορονοϊός έχει βάλει υποχρεωτικό στοπ στις αθλητικές διοργανώσεις. Κάποιες αναφώνησαν αναβολή. Άλλες, όπως το NCAA έκαναν λόγο για διακοπή!

Την Τρίτη (17/3) η UEFA είχε ενημερώσει πως θα αποφασίσει (πέρα από το EURO που μάλλον πάει για του χρόνου) για τη συνέχεια του Champions League και του Europa League.

Το έκανε νωρίτερα, ανακοινώνοντας αναβολή στις αναμετρήσεις της επόμενης εβδομάδας! Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι μπαίνουν στον… πάγο και οι κληρώσεις των δύο διοργανώσεων.

Διαβάστε επίσης: Η UEFA ανακοίνωσε την αναβολή των Champions League και Europa League!

Οι διοργανώσεις θα… κοπούν στη μέση. Με τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Λειψία, Αταλάντα και Παρί Σεν Ζερμέν να βρίσκονται στην οκτάδα. Και οι υπόλοιπες να μπαίνουν στην αναμονή.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «AS» μία σκέψη της UEFA, προκειμένου να καλύψει το κενό από την διακοπή είναι η… εξπρές διαδικασίες μέχρι το φινάλε. Να υπάρχει δηλαδή στα προημιτελικά και στα ημιτελικά ένας μονός αγώνας. Νοκ άουτ και ο καλύτερος αν προκριθεί.

Όσο για τον γηπεδούχο; Οι λύσεις είναι δύο: Κλήρωση ή ουδέτερη έδρα. Κάπως έτσι το πρόγραμμα θα έχει μόλις τρεις ημερομηνίες, πέρα από τους αγώνες που θα πρέπει να γίνουν, προκειμένου να συμπληρωθεί η οκτάδα.

Ο τελικός του Champions League είναι προγραμματισμένος στην Κωνσταντινούπολη στις 30 Μαΐου. Και αυτός του Europa στο Γκντάνσκ στις 27 του ίδιου μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ