aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEChampions League: Τα φώτα σε Μιλάνο και Λίβερπουλ

Champions League: Τα φώτα σε Μιλάνο και Λίβερπουλ

Συνέχεια στο Champions League με οχτώ παιχνίδια σήμερα. Με τα ματς Ίντερ-Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ – Μίλαν να κλέβουν την… παράσταση

Το Champions League συνεχίζεται για δεύτερη μέρα, με σπουδαίες αναμετρήσεις να διεξάγονται και το ενδιαφέρον να στρέφεται στο Ίντερ – Ρεάλ ΜαδρίτηςΣτους σημερινούς αγώνες στις 22:00 η Ίντερ που έχει πλέον τον Σιμόνε Ινζάγκι στον πάγκο της θα υποδεχθεί την Ρεάλ Μαδρίτης του Κάρλο Αντσελότι.

Για τον τέταρτο όμιλο η Σακχτάρ Ντόνετσκ θα παίξει με εκτός έδρας με την Σερίφ. Οι τρεις αυτές ομάδες, είχαν βρεθεί και πέρσι στον όμιλο της διοργάνωσης, με την Γκλάντμπαχ να έχει την θέση των Μολδαβών.

Στον πρώτο όμιλο η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι είναι τα φαβορί. Η αγγλική ομάδα, στο «Έτιχαντ» απέναντι στην αξιόμαχη Λειψία και οι Γάλλοι με την Μπριζ στο Βέλγιο.

Στο δεύτερο γκρουπ δύο ομάδες που έχουν κοντραριστεί σε δύο τελικούς της διοργάνωσης βρίσκονται αντιμέτωπες στο «Άνφιλντ». Η Λίβερπουλ με την Μίλαν. Το σύνολο του Κλόπ φαντάζει πιο κοντά στην νίκη, όμως κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει το ευρωπαϊκό… κοστούμι των «Ροσσονέρι».

Στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» δύο έμπειρες στο θεσμό ομάδες, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Πόρτο, υπόσχονται ένας ματς γεμάτο συγκινήσεις.Τέλος ο τρίτος όμιλος δείχνει ισορροπημένος. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας Μπεσίκτας που είναι φιλόδοξη θα παίξει στις 19:45 με την Ντόρτμουντ.

Ενώ η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα φιλοξενήσει τον Άγιαξ. Γερμανοί και Ολλανδοί φαντάζουν τα φαβορί αλλά χρειάζεται να το αποδείξουν και στην πράξη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης (15/09):

19:45 Μπεσίκτας – Ντόρτμουντ

19:45 Σερίφ – Σακχτάρ Ντόνετσκ

22:00 Mάντσετσερ Σίτι – Λειψία

22:00 Μπριζ – Παρί Σεν Ζερμέν

22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Πόρτο

22:00 Λίβερπουλ – Μίλαν

22:00 Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άγιαξ

22:00 Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ