aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEChampions League: Ο Αθανασιάδης πρώτος στις αποκρούσεις, ο Βλαχοδήμος τρίτος

Champions League: Ο Αθανασιάδης πρώτος στις αποκρούσεις, ο Βλαχοδήμος τρίτος

Η UEFA έκανε την ανασκόπηση της φάση των ομίλων του Champions League και δημοσίευσε ένα ποστ στο facebook με τους ποδοσφαιριστές που έπιασαν την κορυφή σε διάφορες στατιστικές κατηγορίες.

Σε αυτό το γκρουπ ανήκουν και δύο Έλληνες που μάλιστα αγωνίζονται στην ίδια θέση. Ο Γιώργος Αθανασιάδης της Σέριφ ήταν ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες αποκρούσεις στη φάση των ομίλων. Οι 29 που πραγματοποίησε απέναντι σε Ρεάλ, Ίντερ και Σαχτάρ ξεπερνά κατά μία την επίδοση του Σιμόν Μινιολέ της Μπριζ απέναντι σε Μάντσεστερ Σίτι, Παρί και Λειψία. Μάλιστα, οι 10 από τις επεμβάσεις του Αθανασιάδη έγιναν στο ίδιο παιχνίδι, στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» κόντρα στη Ρεάλ, όπου η πρωταθλήτρια Μολδαβίας επικράτησε με 2-1. Εκείνη η επίδοσή του συνιστά ρεκόρ επεμβάσεων σε εκτός έδρας αγώνα για ομάδα που νίκησε.

Στην 3η θέση της ίδιας στατιστικής κατηγορίας βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος της Μπενφίκα με 22 επεμβάσεις, σε όμιλο με Μπάγερν, Μπαρτσελόνα και Ντινάμο Κιέβου, ενώ τις ίδιες είχε και ο Τιμπό Κουρτουά της Ρεάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ