aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEChampions League: Για μια ντουζίνα εισιτήρια

Champions League: Για μια ντουζίνα εισιτήρια

Το προτελευταίο «βήμα» στη διαδρομή θα κάνουν σήμερα και αύριο οι ομάδες στους οκτώ ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας στη διάθεσή τους ακόμη 12 εισιτήρια για τη νοκ-άουτ φάση των «16».

Τέσσερις ομάδες, οι Άγιαξ, Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους και Λίβερπουλ, έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή τους, διατηρώντας μάλιστα το απόλυτο της συγκομιδής (4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια), ενώ στην 5η αγωνιστική, ακόμη 13 διεκδικούν να αναγράψουν το όνομά τους σε κάποια από τις 12 εναπομείνασες κενές θέσεις: Μπαρσελόνα, Τσέλσι, Ντόρτμουντ, Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν, Πόρτο, Ρεάλ Μαδρίτης, Σάλτσμπουργκ, Σερίφ, Σπόρτινγκ και Βιγιαρεάλ.

Ο Τσάβι, μετά το ντέρμπι της Καταλωνίας με την Εσπανιόλ, κάνει και το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στον πάγκο της Μπαρσελόνα, όταν σήμερα οι «μπλαουγκράνα» υποδέχονται την Μπενφίκα στο «Καμπ Νου». Η Μπαρσελόνα, που έχει σημειώσει μόλις δύο γκολ στον 5ο όμιλο, σίγουρα δεν θέλει να θυμάται την ήττα με 3-0 στη Λισαβόνα, ένα σοβαρό πλήγμα στην ήδη κλονισμένη -τότε- αυτοπεποίθησή της, αλλά γνωρίζει ότι της αρκεί μία νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκριση. Ο προπονητής των «αετών» της Λισαβόνας, Ζόρζε Ζέσους, τόνισε ότι «λόγω της ποιότητάς μας, εξακολουθούμε να αμφισβητούμε την πρόκριση της Μπαρσελόνα».

«Ο Κριστιάνο είναι απλά απίστευτος» είχε πει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά τα δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μπέργκαμο, επιτρέποντας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μείνει όρθια απέναντι στην Αταλάντα (2-2). Ωστόσο, ο Νορβηγός έχασε τώρα τη δουλειά του και η -πρωτοπόρος του 6ου ομίλου- Γιουνάιτεντ μπορεί να χρειαστεί περισσότερη… μαγεία από τον Ρονάλντο καθώς, ο υπηρεσιακός Μάικλ Κάρικ αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή να καθοδηγήσει τους «κόκκινους διαβόλους» στην Ισπανία απέναντι στη Βιγιαρεάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ